Sloopauto

Daar zit u opeens met het probleem van een sloopauto omdat de auto mankementen vertoont of niet meer de APK komt. De kosten van een eventuele reparatie zijn vaak hoger dan de huidige dagwaarde. Het is dan verstandiger uw auto te laten slopen of beter gezegd te recyclen. Tegenwoordig word ruim 95% van het autogewicht gerecycled en vind nog een nuttige toepassing. Een voorbeeld daarvan zijn de vele onderdelen van uw sloopauto die nog goed zijn en voor andere auto’s gebruikt kunnen worden. Door onze jarenlange ervaring in de autodemontage branche en landelijke sloopauto ophaaldienst kunnen wij u in heel Nederland van dienst zijn.

Wat mag u van ons verwachten?

Dagelijks verwerken we vele sloopauto’s van allerlei merken. De vergoeding voor iedere sloopauto is niet hetzelfde. Zaken zoals merk, type, bouwjaar, gewicht en mankementen zijn van invloed op de vergoeding die u nog voor uw oude auto ontvangt. Een belangrijke factor daarin is de oud ijzer prijs. Door ons brede wagenpark van oprijwagens en ervaren chauffeurs kunnen wij ieder voertuig ophalen. Dus ook degene met schade of niet startende motor. APK afgekeurde auto’s die niet meer de weg op mogen kunnen dus ook thuis bij u opgehaald worden. Voor ieder voertuig hebben wij dan ook een oplossing!

Wij werken landelijk met als focus het verzorgingsgebied de Randstad plus Noord-Holland, Noord-Brabant en Gelderland. Wij kopen uw auto en halen deze gratis op in o.a. Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht, Breda, Tilburg, Nijmegen, Arnhem, Eindhoven en Den Bosch. Op locatie ontvangt u van ons het vrijwaringsbewijs en de afgesproken vergoeding.

Ontvang direct een gratis en vrijblijvende taxatie!

Is mijn auto een sloopauto?

Wat is een sloopauto? Dat is niet zo’n rare vraag. De meeste mensen hebben tenslotte niet iedere week te maken met het laten ophalen van een schadeauto, van een kapotte auto of met de verkoop van een loop- of exportauto. Maar de auto naar de sloop brengen, dat klinkt wel erg definitief. Natuurlijk laat je een auto met gebreken liefst repareren in de garage, maar ooit komt het moment (en dat geldt voor elk voertuig) dat het economisch gezien niet meer verantwoord is om het ritje naar de garage nog te maken. Als de kosten voor reparatie de waarde van de auto overstijgen, dan spreken we per definitie van een sloopauto.

  • Een auto met kapotte motor
  • Een auto met defecte versnellingsbak
  • Een auto met kapotte koppeling
  • Een auto met versleten remmen

Dat zijn allemaal voorbeelden van mankementen die dure reparaties vergen. Maar ook auto’s zonder geldige apk (om wat voor reden dan ook), een (total loss) auto met blikschade, brandschade of waterschade bijvoorbeeld kunnen vallen in de categorie: auto naar de sloop.

Sloopauto laten ophalen

Wie komt een sloopauto ophalen? Volgende goede vraag. Je zit dus met een zwaar beschadigde auto, een afgekeurde auto of een auto die niet meer wil starten en kunt of mag daar niet meer de weg op. Qua gebruik is de auto waardeloos geworden (of dat qua prijs ook zo is, dat valt nog te bezien) en dus wil je er zo snel mogelijk van af. Niet alleen omdat hij de parkeerplaats voor de deur bezet houdt of werkeloos staat stil te staan op je bedrijfsterrein, maar vooral omdat de auto geld kost zo lang hij niet is gevrijwaard voor de verzekering en belasting. Dus ja, de sloopauto snel verkopen en laten weghalen is zeer aan te raden. Dat is waar wij van Auto Inkoop BV u van de eerste tot de laatste stap mee kunnen helpen. En dat kan sneller gebeurd zijn dan u denkt!

Auto naar de sloop vervoer

We zeiden het al eerder: de meeste mensen krijgen er maar een of twee keer in hun leven mee te maken: de vraag hoe de auto naar de sloop te brengen. Dat is weer iets heel anders dan een auto kopen of verkopen op internet, op marktplaats bijvoorbeeld. Want wie koopt sloopauto’s? Dat zijn niet de kopers die je normaliter treft op de Marktplaatsen van deze wereld. Wij bieden de full service aan als koper van de sloopauto, inclusief ophaalservice.

Snelle en complete afhandeling verkoop sloopauto

De full service begint met het maken van een snelle afspraak. Neem contact op via het formulier op deze website of bel ons op en we bespreken direct om wat voor auto het gaat, de mate van schade en de hoogte van de vergoeding voor de sloopauto die we u kunnen bieden. Dat is uiteraard geen bedrag meer dat te vergelijken is met de nieuwwaarde, maar u krijgt nog wel geld voor een sloopauto die anders alleen maar geld staat te kosten. Bent u akkoord, dan maken we snel (meestal meteen) een afspraak voor het laten weghalen van het afgeschreven of afgekeurde voertuig. Waar staat de auto? Wanneer komt het sloopauto ophalen u het beste uit? Zeg het maar. Wij komen op het moment dat u schikt.

Uitbetaling vergoeding sloopauto

Alle zaken worden in die ene afspraak afgehandeld. Het afgesproken geld voor de sloopauto wordt uitbetaald bij het ophalen. Contant of meteen gestort op de bankrekening, wat u wilt. We dragen meteen de vrijwaring over voor de verzekering en ook het afmelden voor de wegenbelasting wordt geregeld. Alles in één moeite door dus. Zo nemen we u vele uren aan zoekwerk, onderhandelingen en/of geregel uit handen met het verkopen sloopauto.

Duurzame sloop auto

We zijn in het hele land actief en kunnen dus overal dezelfde snelle service bieden, van Den Helder tot Maastricht en van Groningen tot Middelburg. De oude auto wordt gesloopt bij een demontagebedrijf dat werkt volgens de normen en regels van Auto Recycling Nederland, dus met optimale aandacht voor hergebruik van onderdelen en materialen. Wilt u meer weten of direct een bod krijgen op uw auto? Bel ons dan meteen!

Voordelen
  • Telefonische uw sloopauto verkopen
  • Aanmelden kan tussen 9:00 en 22:00
  • Of gebruik het auto verkoop formulier
  • U krijgt direct contant geld in handen!
  • Veilig, betrouwbaar en RDW vrijwaring!
Sloopauto mogelijkheden
Afgekeurde Opel Astra