Sloopauto laten ophalen? Landelijke ophaalservice

U kunt ervoor kiezen zelf uw auto naar de sloop te brengen. Als landelijke werkend autobedrijf kunnen wij echter ook thuis uw sloopauto ophalen. Zelfs als deze niet meer start of mag rijden vanwege een verlopen APK. We kunnen zelfs uw auto ’s avonds en in het weekend op komen ophalen.

Het ophalen is gratis, en u ontvangt een eerlijke vergoeding. Datgene wat u als vergoeding betaald krijgt is afhankelijk van de vraag in de sloopautomarkt.

In tegenstelling tot andere sloopauto inkopers ontvangt u van ons wel het vooraf afgesproken bedrag en komen we niet terug op eerder gemaakte afspraken op het moment. Een veelgehoorde klacht is dat de autosloper niets uitbetaald op het moment dat de auto wordt afgevoerd vanwege de staat van de auto.

 

Sloopauto ophalen

Uw kapotte auto naar de autosloop laten brengen

Een auto met kapotte motor hebben die niet meer verkocht kan worden kan veel geld kosten. Dit kan komen doordat de reparatiekosten hoger zijn dan de dagwaarde van de auto. Hoe langer u zo’n auto in uw bezit heeft, hoe meer loze kosten u kwijt kan zijn aan wegenbelasting en verzekering. Daarom is het beter dat wanneer uw auto onbruikbaar is geworden, door bijvoorbeeld mankementen, een ongeluk, een APK afkeuring of door te hoge reparatie kosten, om te besluiten hem door ons op te laten halen en naar de autosloop te laten brengen.

Ontvang direct een gratis en vrijblijvende taxatie!

Onze sloopauto ophaalservice​

Onze ophaalservice is geheel gratis en we bieden u een goed en eerlijk bod. Onze service is 24/7 en we kunnen uw sloopauto dus ook in de avond en in het weekend ophalen. Bij het ophalen krijgt u direct het afgesproken bedrag contant in handen of via storting op uw bank. In tegenstelling tot andere autosloop inkopers ontvangt u bij ons wel altijd het vooraf afgesproken bedrag.

Hoe gaat het in zijn werking?

U belt met een van onze medewerkers om details als het merk, model en het bouwjaar door te geven. Daarna wordt de vergoeding afgesproken en ook wanneer de auto wordt opgehaald. Bij het ophalen ontvangt u het vrijwaringbewijs en dezelfde dag nog zal de sloopauto worden afgemeld bij de RDW. 

Uw voordelen voor u als wij uw sloopauto komen ophalen​

Alles op een rijtje:

  • Onze 24 uur ophaalservice is door het hele land en helemaal gratis!
  • U heeft een zorg minder wat betreft de doorlopende kosten van uw voertuig.
  • Het afgesproken bedrag ontvangt u contact in handen, of via storting op uw bank.
  • De verkoop aan ons is voor u kosteloos en zonder risico.
  • Wij melden uw voertuig zelf af bij de RDW en u krijgt ter plekke het gratis vrijwaringsbewijs.

Auto rijp voor de sloop

We spraken hiervoor al over een kapotte motor, maar sloopauto’s zijn er in alle soorten en maten. U wilt een kapotte auto laten ophalen. Wij vragen u de gebreken aan de auto of de omvang van de schade aan de auto te omschrijven en eventueel op foto vast te leggen. Is er sprake van veel blikschade tot total-loss aan toe? Dan hopen we dat het daarbij gebleven is, hoe vervelend het ook is. Maar liever blikschade dan lichamelijk letsel natuurlijk. De gebreken kunnen ook intern zijn: versleten remmen, kapotte versnellingsbak, distributieriem of een kapotte koppeling. In algemene zin geldt: u heeft een sloopauto als de kosten voor reparatie in verhouding tot de dagwaarde te hoog geworden zijn. Oftewel: als het economisch gezien verstandiger is om uit te kijken naar een nieuwe auto.

Auto naar de sloop brengen

Wanneer moet mijn auto naar de sloop? Mag ik mijn auto zelf naar de sloop brengen? En anders: waar vind ik transport naar de auto sloperij? Logische vragen, die wij dan ook vaak voorbij zien en horen komen. Wil je een rijdende auto (loopauto) verkopen, dan kan het best de moeite zijn om hem zelf in de etalage te zetten, al dan niet op internet. Elk bod kan dan ten slotte meegenomen zijn. Maar zet je een voertuig (sloopauto) te koop dat de weg niet meer op kan en/of mag, dan is het aantal bieders beduidend lager. U kunt zichzelf dan de vraag stellen: wil ik er veel tijd en moeite in steken om de sloopauto zelf te verkopen of schakel ik een betrouwbare partij in om de auto naar de sloop te laten brengen?

Auto weghalen/slepen voor sloop

Die ervaren partij is Auto Inkoop BV. Wij besparen u veel tijd en energie (denk aan vermoeiende biedspelletjes en ‘kopers’ die hun afspraken niet nakomen) door aan het bod op de kapotte auto, afgekeurde auto, afgeschreven auto of schadeauto een gratis auto ophaalservice te koppelen. Dat neemt bij u als verkopende partij vast wat hoofdbrekens weg, want als het überhaupt al mogelijk is om de sloopauto nog op gang te brengen, dan is dat zonder geldige APK niet toegestaan. Wij komen tegemoet aan uw agenda: u geeft aan waar we het oude of afgeschreven voertuig kunnen ophalen en wij komen daarnaar toe op het moment waarop het u schikt. Zo eenvoudig kan het zijn. Neem voor meer informatie contact op met Auto Inkoop BV.

Waarde van de sloopauto

Wat is de waarde van mijn sloopauto? Dat is dan weer een vraag waarop we op voorhand niet direct antwoord kunnen geven. In veel gevallen kunnen wij een bod op de sloopauto doen, maar hoe hoog dat bod is, is afhankelijk van verschillende factoren. De mogelijke opbrengst krijgt u door de milieuvriendelijke verwerking van sloopauto’s door demontagebedrijven die bij Auto Recycling Nederland zijn aangesloten. Door hergebruik van bruikbare onderdelen en recycling van materialen behouden ook de voertuigen die de weg niet meer op kunnen enige waarde. Wilt u meer weten over onze sloopauto inkoop, een bod ontvangen en/of een afspraak maken voor het laten ophalen van de sloopauto? Kijk dan op de contactpagina op deze website of bel ons voor meer informatie!