Auto naar de sloop - Gratis, en opgehaald door een professioneel sloopautobedrijf

U kunt ervoor kiezen zelf uw auto naar de sloop te brengen. Als landelijke werkend autobedrijf kunnen wij echter ook thuis uw sloopauto ophalen. Zelfs als deze niet meer start of mag rijden vanwege een verlopen APK. We kunnen zelfs uw auto ’s avonds en in het weekend op komen ophalen.

Het ophalen is gratis, en in veel gevallen ontvangt u zelfs een vergoeding. Datgene wat u vergoeding betaald krijgt is afhankelijk van de vraag in de sloopautomarkt.

In tegenstelling tot andere sloopauto inkopers ontvangt u van ons wel het vooraf afgesproken bedrag en komen we niet terug op eerder gemaakte afspraken op het moment. Een veelgehoorde klacht is dat de autosloper niets uitbetaald op het moment dat de auto wordt afgevoerd vanwege de staat van de auto.

Wij garanderen als enige datgene wat we vooraf met u afgesproken hebben!

De procedure om uw auto naar de sloop af te laten voeren

De procedure om uw auto aan te melden is eenvoudig. U belt met een van onze medewerkers om de details zoals merk, type en bouwjaar door te geven. In onderling overleg met u wordt een dag en tijdstip ingepland om uw auto af te laten voeren naar de autosloperij.

Als u bij ons een auto ter sloop aanbied krijgt u bij overdracht de vrijwaring uitgereikt. Bewaar deze goed. Het is het bewijs dat uw auto heeft laten afvoeren naar de autosloop. Op dezelfde dag zal uw sloopauto verplicht worden afgemeld binnen het computersysteem van het RDW en zal de sloopprocedure in gang gezet worden. Eventueel teveel betaalde wegenbelasting krijgt u niet terug via rijksdienst voor het wegverkeer, maar de belastingdienst.

U mag bij een kapotte auto echter nooit de belasting of verzekering stop zetten zolang deze op de openbare weg staat. Parkeerplaatsen vallen hier ook onder tenzij dit op eigen terrein is. Mocht u dus een loop of sloopauto hebben met mankementen dan lopen deze kosten door. U kunt de auto ook uit de belasting halen. Dit heet schorsen en kunt u op het postkantoor regelen. Op een auto die geschorst is hoeft ook geen verplichte APK keuring te zitten. Ook kunt u een geschorste auto uit de verzekering halen. Ten alle tijde zal de auto op eigen terrein moeten staan.

Al met al veel werk en zorgen. Wij bieden u de gratis optie uw auto naar de sloop af te laten voeren door een professioneel sloopautobedrijf.

Ontvang direct een gratis en vrijblijvende taxatie!

Voordelen voor u als wij uw sloopauto verwijderen

Alles op een rijtje:

  • Onze 24 uur ophaalservice is door het hele land en helemaal gratis!
  • U heeft een zorg minder wat betreft de doorlopende kosten van uw voertuig.
  • Het afgesproken bedrag ontvangt u contact in handen, of via storting op uw bank.
  • De verkoop aan ons is voor u kosteloos en zonder risico.
  • Wij melden uw voertuig zelf af bij de RDW en u krijgt ter plekke het gratis vrijwaringsbewijs.

Wanneer moet de auto naar de sloop?

Heeft uw auto een kapotte motor? Is de versnellingsbak kapot? Werken de remmen niet meer? Heeft de koppeling het begeven? Of heeft de auto zware blikschade door een ongeluk? Hagelschade, waterschade, brandschade; er zijn volop oorzaken die van de auto een sloopauto maken. Een sloopauto heeft een economische waarde die niet opweegt tegen de kosten die gemaakt moeten worden om de auto rijklaar te maken of houden. Het voertuig is het niet langer waard om gerepareerd te worden. Dan is het zaak om de auto snel naar de sloperij te (laten) brengen, om te voorkomen dat u onnodige kosten maakt en verzekerings- of belastinggeld betaalt voor een voertuig dat u niet meer gebruikt.

Verkoop en vervoer sloopauto

Goed, uw auto rijdt om wat voor reden niet meer of hij mag niet meer de weg op, omdat hij niet meer is aangemeld bij de Belastingdienst of de verzekering. Dat laatste is meestal het geval bij een auto zonder geldige APK. Het ligt dus voor de hand om te concluderen dat het een onverkoopbare auto geworden is. Het is uiteraard niet reëel om nog een royale vergoeding voor de sloopauto te vragen, maar in veel gevallen doen wij van Auto Inkoop BV wel een financieel bod. Wij transporteren de auto naar een autosloperij die bij Auto Recycling Nederland is aangesloten. Afhankelijk van de mate van hergebruik en recycling behoudt de sloopauto daardoor enige waarde. Laat ons weten om wat voor auto het gaat en wat de mankementen zijn en ontvang direct een bod!

Complete afhandeling sloopauto ophalen

Auto Inkoop BV is inkoper van sloopauto’s en loopauto’s, van alle merken en types. Voor ondernemers (wij kopen ook afgeschreven en tweedehands bedrijfswagens in), maar ook voor particuliere automobilisten kost het kostbare tijd en energie om zelf te proberen de sloopauto van de hand te doen. Wie doet een bod, welk bedrijf komt sloopauto’s ophalen? Het is een hoop uitzoekwerk waarop niemand zit te wachten. Auto Inkoop BV ontzorgt u helemaal, met:

  • Een eerlijk bod op een sloopauto
  • Ophalen, slepen, transport sloopauto’s. Landelijke service en altijd de afspraak op plaats en tijd die u uitkomen
  • Contante uitbetaling van de hele afgesproken vergoeding of directe storting op de bankrekening
  • Afmelding bij de RDW voor verzekering en wegenbelasting
  • Met één afspraak en één contactpersoon is alles geregeld. Voor u zelf dus geen kostbare verspilling van tijd

Dus heeft u nog vragen over het te koop zetten van een sloopauto, over het laten ophalen van een auto voor de sloop, over kopers en vergoedingen voor sloopauto’s, over de mate van schade en de invloed op de overgebleven waarde van de afgeschreven of afgekeurde auto? Neem contact op met Auto Inkoop BV. Laat gegevens van het voertuig in kwestie achter op deze website en ontvang meteen een bod. U vindt onze gegevens hier. Maak een afspraak en wij brengen uw auto naar de sloperij!