Export auto gevraagd?

 

Waarom zoeken wij uw export auto te koop gevraagd? Het antwoord is eenvoudig omdat de vraag naar auto voor export verkopen wordt gedreven vanuit het buitenland. Deze vraag komt vooral uit Afrika en landen in het voormalig Oostblok. Een aantal merken tweedehands auto’s is geschikt om te exporteren naar het buitenland. Het gaat dan vooral om de Japanse en Koreaanse merken. In uitzonderlijke gevallen ook de Duitse merken zoals Opel en Volkswagen. Aan AutoInkoopBV kunt u elke geschikte auto voor export verkopen die voldoet aan de vraag van onze internationale klanten.

Auto Inkoop BV kan vandaag uw export auto kopen

Omdat we als Auto Inkoop BV ook gespecialiseerd zijn in export auto kopen bieden we een service die gericht is op inkoop binnen 24 uur. Bij het kopen van een auto die we kunnen aanbieden om te exporteren wordt vooral gelet op het merk. Een Toyota verkopen t.b.v. export naar Afrika kan vaak zelfs op de dag van aanbieden. Een van onze opkopers komt uw auto bekijken en doet in onderling overleg met de inkoopafdeling een bod op uw occasion.

Ontvang direct een gratis en vrijblijvende taxatie!

Auto Inkoop BV export auto
Auto Inkoop BV export luxe auto
Auto Inkoop BV export auto ship

Heeft u een export auto die geschikt is?​ Export auto gevraagd!

Een voor export geschikte auto voor de deur hebben staan is geen fijn idee. De kosten lopen qua verzekering en wegenbelasting op en er zit in de export auto waarde die u om kan zetten naar een nette vergoeding. Deze vergoeding kan u bij ons innen door uw export auto te verkopen aan Auto Inkoop BV. Is die van uw geschikt? Een van onze export medewerkers kan u er alles over vertellen.

Export auto gevraagd: welke merken zijn wat waard?

Zoals we al hebben aangegeven zijn vooral de Japanse en Koreaanse merken zoals Toyota, Mazda en Hyundai geschikt om te exporteren naar vooral Afrikaanse landen. Met name Nigeria, Ghana, Kameroen en eigenlijk de gehele westkust van het continent. Voor de Duitse merken geldt dat Opel, en dan vooral de bedrijfsauto’s naar Oekraïne geëxporteerd worden, en de Volkswagens naar landen als Polen, Bosnië, Tsjechië en Bulgarije. De eisen zijn wel dat al deze auto’s indien het diesel betreft voorzien zijn van een Euro III motor.

Bij het verkopen aan Auto Inkoop BV een zorg minder​

Onze export specialisten komen op afspraak bij u langs om auto te taxeren. Bij akkoord wordt uw auto wordt gratis door onze 24 uur service thuis bij u voor de deur opgehaald. Om er voor te zorgen dat u geen kosten meer heeft ontvangt u het RDW vrijwaringsbewijs geheel gratis. Daarmee is uw auto direct uitgeschreven bij de belastingdienst en wegenbelasting en heeft u een zorg minder. Het enige dat u daarna nog moet doen is uw auto bij de verzekering afmelden. Snelle service zonder zorgen!