Auto inkoop Zaanstad

Wij van Auto inkoop Zaanstad kopen alle soorten auto’s, ongeacht merk of bouwjaar. Wij zijn geen veilingsite, maar kopen zelf uw auto in. Met de inkoop van alle soorten auto’s bedoelen wij ook echt alle soorten auto’s, dus ook in de volgende gevallen: sloopauto’s, schadeauto’s en exportauto’s

Auto inkoop Zaanstad koopt uw auto, ongeacht het merk en bouwjaar. Mankementen zoals een verlopen APK maken voor ons niet uit. Heeft uw auto een hoge kilometerstand of schade? Dat is voor Auto inkoop BV geen enkel probleem! Auto inkoop Zaanstad biedt u telefonisch een richtlijn inkoop prijs voor uw auto zodat u een waard schatting van uw auto heeft.

Auto inkoop Zaanstad bellen voor uw auto? Je eigen auto verkopen? Het kan moeilijk zijn, maar het is niet onmogelijk. Wellicht zit u niet te wachten op vreemden aan uw deur die een proefrit met uw auto willen maken, of hun auto willen inruilen. En hoe zit het met de autopapieren? Onderhandelen over de prijs kan soms lastig zijn als uw auto mankementen heeft. Een verlopen APK of hoge kilometerstand kan soms voor veel problemen zorgen bij het verkopen van de auto. Auto inkoop Zaanstad biedt u direct contact geld bij de verkoop van uw auto.

Komt Auto inkoop BV ook in Zaanstad?

Ja, met onze gratis landelijke ophaalservice halen wij ook auto’s op in Zaanstad. Auto inkoop Zaanstad koopt alle soorten auto’s in en geeft bovendien een eerlijke prijs voor uw auto. Heb je spoed? Bij Auto inkoop Zaanstad kunnen we de verkoop binnen 24 uur regelen!

Snel uw auto verkopen in Zaanstad

Wilt u uw auto verkopen in regio Zaanstad? Het van de hand willen of moeten doen van een auto, dat is al snel een tijdrovende bezigheid. Terwijl het voor de één een vrijwillige keus is, komt het veel vaker voor dat u van het één op het andere moment deze knoop door moet hakken. U bent plots langs de kant van de weg komen te staan bijvoorbeeld, en komt er zo achter dat uw auto rijp is voor de sloop. Of u wilt ’s ochtends van huis wegrijden, maar ontdekt dat de bolide niet meer wil starten. Dan is het goed om te weten dat uw afgeschreven auto niet ook nog eens al uw vrije tijd op hoeft te slokken. Bij ons bent u aan het juiste adres, dus ook in regio Zaanstad! De medewerkers van Auto inkoop Zaanstad kunnen voor u op elk gewenst tijdstip en op uw locatie de auto geheel gratis ophalen. Bent u benieuwd hoeveel u uw auto aan ons kunt verkopen en wat onze werkwijze is? Lees verder of neem direct contact met ons op via het taxatie/contactformulier of telefonisch.

Auto verkopen Zaanstad

Wil je jouw auto verkopen in Zaanstad, maar weet je niet precies waar je dit kunt doen? Onze auto inkoop service komt gewoon naar jou toe! Onze auto inkoop haalt ook in Zaanstad jouw auto bij je thuis op. Auto inkoop Zaanstad is door heel Nederland actief. Tijdens het hele proces van de auto verkopen kun je dus thuis blijven en wij doen al het werk. Benieuwd naar de werkwijze van Auto verkopen Zaanstad? Lees hieronder dan de werkwijze!

Onze werkwijze:

Stap 1: vul ons gratis taxatieformulier in

Vul op onze website het taxatie formulier in. Wij vragen u daarbij om uw kenteken in te vullen en om de openstaande velden in te vullen. Tevens vragen wij u vriendelijk om duidelijke foto’s van de auto toe te voegen. Nadat u alle velden ingevuld heeft, kunt u op de knop ‘verzenden’ klikken.

Met het oog op een snelle en eerlijke afhandeling vragen wij u vriendelijk om alle velden naar waarheid in te vullen. De waarheid brengt zowel u als ons uiteindelijk het verste.

Stap 2: u ontvangt een vrijblijvend bod

Binnen 1 uur na de taxatieaanvraag ontvangt u een bod vanuit Auto Inkoop BV. Dit bod is marktconform, is reëel en is eerlijk. Het bod dat wij uitbrengen, is hierbij wel volledig gebaseerd op de gegevens die u bij stap 1 ingevuld heeft. 

Voor het inkoopproces maken wij overigens géén gebruik van andere partijen. Hier kiezen veel concullega’s wel voor, maar wij kopen alle auto’s zelf in. Op het gebied van auto inkoop zijn wij dan ook één van de grootste in Nederland. Tevens zorgen we hiermee ervoor dat we alle lijntjes kort kunnen houden.

Stap 3: u kunt op het bod reageren

Het is nu aan u om op het bod te reageren. Als u het bod weigert, blijven we even goede vrienden. Ook als u in de toekomst uw auto alsnog wilt verkopen, kunt u te allen tijde contact met u opnemen. Gaat u direct akkoord met ons bod? Dan is het tijd voor stap 4.

Stap 4: een afspraak voor de overdracht maken

Als u met ons bod akkoord gegaan bent, nemen we contact met u op. Tijdens dit contactmoment bespreken we eigenlijk wanneer we de auto op komen halen. De ophaallocatie en het ophaaltijdstip bespreken we hierbij uiteraard in goed overleg. Met dank aan onze landelijke dekking kunnen wij uw auto in ieder geval overal op komen halen.

Stap 5: de overdracht

Op de afgesproken dag staan wij op het afgesproken tijdstip bij de afgesproken locatie. Wij dragen hierbij zorg voor de betaling, voor de vrijwaring en voor het transport. Op deze dag hoeft u in principe zelf niks te doen; auto inkoop maken wij graag zo makkelijk mogelijk voor u.

U kunt overigens kiezen uit twee soorten betalingen: per bank of contact. U kunt dit tijdens stap 4 reeds aan ons doorgeven! 

Wilt u meer over onze werkwijze weten? Op onze pagina ‘Werkwijze’ vertellen wij u hier graag alles over!

Welke gegevens zijn er nodig voor een taxatie?

Om bij auto inkoop Zaanstad een taxatie te krijgen is het belangrijk dat je het kenteken van je auto bij de hand hebt. Vervolgens dient u onder andere aan te geven op welke brandstof het voertuig loopt, wat de kilometerstand is en wanneer de APK precies afloopt. Om tot een bod te kunnen komen, dienen er nog meer gegevens ingevuld te worden. Denk aan de carrosserie. Gaat het bijvoorbeeld om een stationwagen? Een cabrio? Een pick-up truck? Of misschien wel een ambulance? De ene auto is natuurlijk de andere niet, dus ze komen er het liefst zoveel mogelijk over te weten.

Deze gegevens zeggen nog allemaal niets over de daadwerkelijke staat van de auto. Het is dus een erg goed idee om ook duidelijke foto’s toe te voegen, zowel van het exterieur als het interieur. Zo krijgen de medewerkers van het bedrijf die zich bezighouden met auto inkoop Zaanstad niet alleen een realistisch beeld, ook zorgt het ervoor dat er tot de best mogelijke waardebepaling gekomen kan worden. Vergeet ook uw persoonlijke gegevens niet in te vullen, waaronder uw mailadres, zodat u binnen 15 minuten (binnen kantoortijden) al een waardebepaling ontvangt in uw mailbox. Daarbij is het goed om te weten dat dit niet alleen gratis is, maar ook volledig vrijblijvend. U zit dus nergens aan vast.

Kunt u zich vervolgens vinden in het bod? Dan is het maken van een afspraak voor auto inkoop Zaanstad zo gemaakt. Niet alleen krijgt u ter plekke het afgesproken bedrag overhandigd, ook ontvangt u gelijk een vrijwaring van de RDW. Vanaf het moment van de overdracht bent u dus op geen enkele wijze meer verbonden aan de auto.

Ontvang direct een gratis en vrijblijvende taxatie!

Waarom uw auto aan ons verkopen? Enkele voordelen!

Gratis landelijke ophaalservice

Met dank aan onze landelijke ophaalservice heeft u géén omkijken meer naar uw auto. Handig als u bijvoorbeeld een sloopauto heeft die helemaal niks meer doet. Ook als u uw auto met kapotte motor wilt verkopen, is dat dankzij Auto inkoop Zaanstad mogelijk. Onze landelijke ophaalservice is voor u ook nog eens volledig gratis.

Wij kopen alle soorten auto’s op

Het soort auto maakt voor ons niks uit. Vanuit Auto Inkoop Zaanstad richten wij ons namelijk op alle soorten auto’s. Dit varieert van oude auto’s met een verlopen APK keuring tot aan bedrijfsauto met een kilometerstand van een paar ton. 

Een eerlijk en marktconform bod

Wij verdoen onze tijd én uw tijd absoluut niet. Als u via onze website een taxatieaanvraag indient, kunt u zodoende van een eerlijk en marktconform bod uit gaan. Door onze ervaring en kennis weten wij als geen ander wat een reëel bedrag voor uw auto is. 

Een snelle, fijne en betrouwbare afhandeling

Vanuit Auto Inkoop Zaanstad dragen wij ook zorg voor een snelle, fijne en betrouwbare afhandeling. Zo zorgen wij direct voor de betaling van uw auto, terwijl wij uw auto ook direct vrijwaren. Vanaf dat moment staat de auto niet meer op uw naam. Tijdens het gehele proces zijn wij uiteraard bereikbaar voor al uw vragen.