Veilig, betrouwbaar en RDW vrijwaring!

Google-Logo
5,0
5/5
RDW Erkend logo
NAP logo

Kapotte auto verkopen?

Bent u op zoek naar een betrouwbaar bedrijf waaraan u uw kapotte auto verkopen kunt? Dagelijks gaan nieuwe auto’s als warme broodjes over de toonbank. Het aantal autoaankopen blijft jaarlijks maar stijgen, wat natuurlijk goed nieuws is voor de verkopende partijen. Een tweedehands auto particulier verkopen is iets heel anders. De kans is aanwezig dat u met de wagen blijft zitten, terwijl de vaste lasten blijven doorlopen. Wilt u een kapotte auto verkopen, dan zijn er al helemáál weinig mensen die op uw wagen zitten te wachten. Met Auto Inkoop BV is dat een heel ander verhaal. Wij zijn als auto-inkoop bedrijf juist altijd op zoek naar kapotte auto’s die we over kunnen nemen.

Direct uw kapotte auto verkopen met ons taxatieformulier

Het aanmelden van een kapotte auto voor verkoop is niet alleen voor iedereen eenvoudig te doen, maar heeft u ook nog eens zo gedaan. Heeft u alle gegevens bij de hand, dan kan een aanvraag zelfs al binnen een aantal seconden geregeld zijn. Dat maakt dat u nauwelijks tijd hoeft uit te trekken voor het erachter komen van de dagwaarde van uw wagen. Even snel in de pauze uw bolide aanmelden, of midden in de nacht wanneer u de slaap niet kunt vatten? Alles is mogelijk dankzij het taxatieformulier dat 24 uur per dag voor u beschikbaar is op onze site.

Wel adviseren we voor een snelle aanvraag alle benodigde autogegevens bij de hand te hebben. Dat betreft naast het kenteken, ook de kilometerstand, het bouwjaar en bijvoorbeeld het type brandstof waar de wagen op loopt. U sluit af met het invullen van uw persoonlijke gegevens, waar we uiteraard op een zeer discrete wijze mee omgaan. We houden ons hiervoor aan de AVG-wetgeving. De gegevens zullen dus enkel worden gebruikt om contact met u op te nemen om u mede te delen hoeveel we voor de auto kunnen bieden, en belanden dus niet in handen van derden.

Ontvang direct een gratis en vrijblijvende taxatie!

Gegarandeerd het beste bod ontvangen

U kunt uiteraard proberen om zelf uw kapotte auto te verkopen. Waar u waarschijnlijk al snel tegenaan loopt, is dat het nogal wat werk kost om de wagen verkocht te krijgen. Ondertussen kan ook de verkoopstress met de dag stijgen, zeker als de auto letterlijk en/of figuurlijk erg in de weg staat. En is het onderhandelen over de prijs ook niet aan u besteed? U kunt het uzelf een stuk makkelijker maken door direct te kiezen voor de service van Auto Inkoop BV. Wij geven u namelijk gegarandeerd het beste bod, en nemen uw auto probleemloos van u over indien u akkoord gaat. Simpeler kan het haast niet.

Overdracht kapotte auto vindt plaats op uw gekozen locatie

Het telefonisch opnemen van contact doen we doorgaans al binnen 30 minuten. Tijdens een telefonisch gesprek komt u niet alleen het gegarandeerde beste bod te weten, maar kunnen we eventueel ook de overdracht bespreken. Of en wanneer u dit precies wilt doen, dat is aan u. Gaat u akkoord, dan maken we een afspraak voor het ophalen van de kapotte auto. Doordat we beschikken over een landelijk opererende ophaaldienst kan dit op elke gewenste locatie zijn. Daarnaast heeft dit als voordeel dat we zeer snel ter plekke kunnen zijn.

Tegelijkertijd met de kapotte auto verkopen krijgt u van ons contant het afgesproken bedrag in handen, evenals de RDW-vrijwaring. Dat zorgt ervoor dat u in één keer verlost bent van niet alleen uw wagen, maar ook van alle vaste lasten.

Vragen of direct de kapotte auto verkopen? Bel ons!

Klinkt dit alles u goed in de oren, dan is het ook mogelijk om telefonisch contact met ons op te nemen. We zijn alle dagen van de week bereikbaar tot in de late avonduren. Maak hiervoor gebruik van ons telefoonnummer 06 20 66 32 35.

Heeft uw auto mankementen? Aan ons kunt u een kapotte auto verkopen

Een kapotte auto met mankementen verkopen is altijd zeer lastig. De APK ligt in de nabije toekomst en de reparaties aan defecten zijn meestal erg duur. Op zo’n moment zult u overwegen of de kosten van de reparaties in verhouding zijn tot de dagwaarde van uw auto met schade. Wanneer de dagwaarde van uw auto met defect lager is dan de reparatiekosten wilt u uw kapotte auto met spoed verkopen!

Auto Inkoop BV koopt als handelaar kapotte auto’s op

Onze opkoop specialisten van inkoop auto BV kopen dagelijks en door het hele land auto’s met een kapotte motor in. Wij weten wat uw auto waard is! U krijgt van ons het beste bod. U kunt uw voertuig met kapotte versnellingsbak gratis en binnen 24 uur door ons laten ophalen. Wij melden na afronding van de inkoop van uw wagen meteen uw auto af bij de RDW. U krijgt het afgesproken bedrag contant in handen tezamen met het RDW vrijwaringsbewijs.

Defecte personenauto verkopen
Auto met mankementen verkopen
Kapotte bedrijfsauto verkopen
Kapotte bestelwagen verkopen

Kapotte auto verkopen​

Heeft uw auto mankementen en wilt u er eigenlijk van af? Maar weet u niet zo goed hoe u voor de defecte auto een koper vinden moet? Dat is niet zo vreemd. Want hoe kun je interesse verwachten voor een product dat kapot is? Dat is inderdaad niet zo voor de hand liggend, maar bij Auto Inkoop BV bent u aan het goede adres. Aan ons kunt u een kapotte auto verkopen.

  • Direct een goed bod op de kapotte auto
  • Heb je al een prijsaanbod gehad? Bel ons nog op 06 20 66 32 35 om te kijken of we een scherper prijsvoorstel voor de kapotte auto kunnen doen!
  • Gratis ophaalservice schadeauto, sloopauto, kapotte auto in heel Nederland
  • Meteen contante betaling voor de afgeschreven of afgekeurde auto
  • Vaak binnen een dag de hele verkoop kapotte auto geregeld!

Meer weten over onze service? Laat je gegevens achter op deze site en ontvang meteen een aanbod of neem voor meer informatie telefonisch contact met ons op!

Kapotte auto verkopen met mankementen

Een kapotte auto met mankementen verkopen is altijd zeer lastig. De APK (de jaarlijkse keuring) staat voor de deur en wordt met weinig vertrouwen tegemoet gezien. En als er bij de autokeuring defecten naar boven komen, vallen reparaties altijd een stuk duurder uit dan voorzien. Op zo’n moment zult u overwegen of de kosten van de reparaties nog wel in verhouding zijn tot de dagwaarde van uw auto met schade. Wanneer de dagwaarde van uw auto met defect lager is dan de reparatiekosten wilt u uw kapotte auto met spoed verkopen. Als vervoermiddel is de auto waardeloos geworden, want zonder geldige APK de weg op gaan is strafbaar. En een onverzekerde auto voor de deur hebben staan is ook niet toegestaan. Dus is het zaak om voor de afgekeurde auto snel een koper te vinden.

Een kapotte auto verkopen aan de sloop?

Het staat u natuurlijk vrij om zelf op zoek te gaan naar een inkoper van kapotte auto’s. Op de particuliere markt wordt in 99 procent van de gevallen echter gezocht naar goede gebruikte auto’s, occasions in goede staat. Maar wilt u een auto met kapotte motor verkopen, een auto met kapotte versnellingsbak, een kapotte koppeling of versleten remschijven bijvoorbeeld, dan zal de respons op uw aanbod exponentieel lager zijn. Waarom wij dan wel inkoper van kapotte auto’s zijn? Dat is eenvoudig: als het voertuig niet meer rijklaar te maken is brengen wij de kapotte auto naar de sloop.

Wil jij je kapotte auto verkopen? Wij helpen je verder!

De vraag ‘wat is een schadeauto waard of wat is een sloopauto waard?’ is niet met een vast bedrag te beantwoorden. Dat hangt echt af van hoe zwaar de schade aan de auto is. Naar bepaalde merken en typen voertuigen is meer vraag dan naar anderen en dat heeft dus invloed op de mogelijke mate van hergebruik. Auto Inkoop BV is zelf een RDW-erkende organisatie en de partners waarmee wij samenwerken zijn dat vanzelfsprekend ook. Daardoor kunnen we optimale recycling van de kapotte auto garanderen en dus de scherpste inkoopprijs. U kunt contact opnemen via 06 20 66 32 35 voor een prijsindicatie van de oude auto. Of vul op deze website de gegevens in en word snel teruggebeld met een aanbod.

Wij halen jouw kapotte auto thuis op

Accepteert u het geboden geld voor de kapotte auto dan kunnen we een fysieke afspraak plannen voor het weghalen van de kapotte auto. Wij laten afgeschreven auto’s ophalen in heel Nederland en zijn dus zeer flexibel met onze vervoermogelijkheden. U hoeft niets te doen, behalve aangeven waar en wanneer we terecht kunnen voor het transport van de sloopauto (dat is de standaard term die we hanteren voor een voertuig waarvan de dagwaarde lager ligt dan benodigde reparatiekosten). In veel gevallen lukt dat binnen een dag, maar in hooguit een paar dagen is de kapotte auto overgenomen. Ook als de defecte wagen ergens langs de weg staat of op de zaak; dan komen we gewoon daarnaartoe.

Direct cash geld voor kapotte auto​

We nemen voor die afspraak niet alleen de transportwagen mee waarmee we uw kapotte auto opladen of wegslepen kunnen, maar ook het afgesproken geldbedrag voor uw oude voertuig. U ontvangt dit geld contact of we maken het meteen over op uw bankrekening, dat kan uiteraard ook. Daarbij zorgen we voor vrijwaring van de oude auto voor de verzekering en belastingen. Zo bent u echt in één keer van alle zorgen af. De parkeerplaats voor de deur is weer vrij en u kunt de aandacht richten op het vinden van een nieuwe wagen om die plek te vullen.

Complete service autoverkoop

Samengevat: wij kopen alle schade auto’s in, van elk merk, van elk bouwjaar en met elk gebrek.

  • U ontvangt de beste prijs voor de kapotte auto
  • De vergoeding voor de afgeschreven auto wordt direct uitbetaald
  • Het ophalen van de schadeauto gebeurt op de door u gekozen tijd en plaats
  • Brengt u de kapotte auto zelf langs, dan worden die vervoerkosten bij uw vergoeding opgeteld
  • Alle randzaken worden in één moeite door geregeld

U bent letterlijk met één afspraak van de voor u waardeloos geworden auto verlost. Aarzel dus niet en laat onze specialisten een bod uitbrengen op uw oude auto. Daarmee voorkomt u vele onnodige kosten. Heeft u nog vragen, dan staan we u graag te woord: bel 06 20 66 32 35!

Info en autonieuws