Schadeauto verkopen

Een ongeluk zit in een klein hoekje. Eén moment van onoplettendheid kan er dan ook voor zorgen dat u plots een schadeauto heeft. Dit hoeft overigens niet eens uw schuld te zijn; het kan ook de schuld van een andere weggebruiker zijn. Maar, wat doet u nou met een schadeauto? Eigenlijk heeft u maar één keuze: uw schadeauto verkopen.

Aan een schadeauto heeft u op de lange termijn niks meer. De auto ziet er mogelijk niet meer netjes uit, terwijl de auto mogelijk ook technisch beschadigd kan zijn. Als u op dit moment een schadeauto heeft, is de kans groot dat dit binnenkort flinke kosten met zich mee gaat brengen. U doet er dan ook verstandig aan om uw schadeauto te verkopen.

Wilt u uw schadeauto verkopen? Dan heeft u daar meerdere mogelijkheden voor. Eén van de mogelijkheden is om gebruik te maken van een online marktplaats. Dat is echter niet ideaal, aangezien u in dat geval allerlei lage biedingen gaat ontvangen. Uw schadeauto verkopen aan Auto Inkoop BV is vele malen verstandiger. Wij bieden namelijk wél een reëel bedrag voor uw schadeauto. Bovendien zorgen wij voor een perfecte afhandeling van de verkoop.

Snel online uw schadeauto verkopen

Bent u van plan om uw schadeauto te verkopen? Wij staan graag voor u klaar. Bij ons geniet u niet alleen van een reëel bod, maar ook van een snelle afhandeling. Het snel verkopen van uw schadeauto aan Auto Inkoop BV is dan ook ideaal voor u.

Welke voordelen wij te bieden hebben? De belangrijkste voordelen hebben we voor u in onderstaand lijstje opgesomd:

 • Wij brengen een reëel bod uit. Wilt u snel uw schadeauto verkopen? Dan wilt u mogelijk direct met het eerste bod akkoord gaan. Bij ons is dat ideaal, aangezien wij al direct een hoog bod uitvoeren. De ervaring leert dat weinig andere partijen in Nederland aan onze biedingen kunnen tippen.
 • Wij bieden een gratis ophaalservice aan. Is uw schadeauto nog veilig rijdbaar? Of kunt u niet meer veilig op pad met uw auto? Ongeacht wat de staat van uw auto is, bieden wij een gratis ophaalservice aan. Dit betekent dat u géén omkijken heeft naar het wegbrengen van uw verkochte schadeauto. Deze taak nemen wij volledig op ons; gemak dient de mens.
 • Wij vrijwaren de auto direct. Auto Inkoop BV is een erkend RDW bedrijf. Dit betekent dat wij in staat zijn om de auto gratis vrij te waren. Voor u brengt dit een belangrijk voordeel met zich mee: wij leveren u direct een vrijwaringsbewijs. Met dit vrijwaringsbewijs kunt u uw auto direct afmelden bij uw verzekeringsmaatschappij.
 • 100% veilig en betrouwbaar. Bij Auto Inkoop BV kunt u ook van een veilige en betrouwbare afhandeling uitgaan. Wij hechten veel waarde aan betrouwbaarheid, aan een correcte afhandeling en aan een prettige communicatie.
 • Wij kopen alle soorten schadeauto’s. Wilt u uw schadeauto verkopen? Bij het verkoopproces is het van belang dat u de staat van de auto correct aan ons doorgeeft. Op basis daarvan kunnen wij namelijk het juiste bod uitbrengen. Overigens maakt het niet uit wat voor auto u heeft of wat de staat van uw auto is. Wij kopen namelijk alle soorten schadeauto’s op.
 • Wij komen voor u snel in actie. Als u uw schadeauto wilt verkopen, wilt u dit ongetwijfeld snel afronden. Bij Auto Inkoop BV is dat zeker mogelijk; al binnen 15 minuten kunnen wij een reëel bod op uw auto brengen. Binnen 15 minuten kunt u dus uw schadeauto verkopen, zonder enige zorgen.

Uw schadeauto verkopen; wij maken het alleen maar makkelijk voor u. Bovendien geniet u bij Auto Inkoop BV van een reëel bod; dat is ook heel wat waard.

Ontvang direct een gratis en vrijblijvende taxatie!

Wat is uw schadeauto waard?

Wilt u graag uw schadeauto verkopen? In dat geval moet u goed rekening houden met de staat van uw auto. De exacte staat van de auto is namelijk bepalend voor de huidige waarde. Ligt de voorkant van uw auto bijvoorbeeld in puin? Dan is de auto een stuk minder waard dan voorheen. Is slechts één onderdeel op uw auto kapot? Dan maakt dit voor de waarde niet heel veel uit.

Met andere woorden: de waarde van uw schadeauto is van de staat van de auto afhankelijk. Bij het invullen van ons formulier kunt u daarom de staat van uw auto een cijfer meegeven. Het cijfer 1 staat hierbij voor een ‘sloopauto’, terwijl het cijfer 10 hierbij staat voor een auto die eigenlijk nog in nieuwstaat is. Op basis van onder meer dit cijfer bepalen wij wat de waarde van uw auto is.

Daarbij kijken wij ook nog naar andere factoren. U kunt hierbij denken aan het merk van de auto, aan het model, aan de kilometerstand, aan de brandstof, aan de opties en aan het bouwjaar. Eigenlijk wordt de waarde van uw schadeauto door veel factoren bepaald. Onder aan de streep speelt de staat/conditie van uw auto toch wel de belangrijkste rol.

Een schadeauto verkopen via Autoinkoopbv.nl

Voor de verkoop van uw schadeauto bent u bij Auto Inkoop BV aan het juiste adres. Wij kopen graag uw schadeauto, ongeacht wat de staat van de auto is. U kunt hierbij van een snelle en correcte afhandeling uitgaan. Bovendien bent u bij ons verzekerd van een reëel bod op uw auto. Een bod dat zelfs als ‘erg hoog’ bestempeld kan worden.

Bent u benieuwd hoe u uw schadeauto kunt verkopen? Voor het gemak hebben wij een kort stappenplan voor u opgesteld:

 • Stap 1: u kunt contact met ons opnemen via de telefoon. U kunt er ook voor kiezen om het formulier op onze website in te vullen.
 • Stap 2: voor het bepalen van de hoogte van onze bieding hebben wij informatie over de auto nodig. U kunt eerst uw kenteken doorgeven, waarna u allerlei andere velden in kunt vullen. U kunt hierbij denken aan de kilometerstand van de auto, het exacte type van de auto, de algehele staat van de auto en overige belangrijke factoren. Uw schadeauto verkopen maakt u een stuk makkelijker als u alle gegevens zo uitgebreid mogelijk invult.
 • Stap 3: wij brengen al binnen 15 minuten een bod op uw schadeauto uit. De ervaring leert dat dit bod behoorlijk hoog is; zeker als u het met biedingen vanuit andere partijen zou vergelijken.
 • Stap 4: gaat u akkoord met ons bod op uw auto? Dan heeft u uw schadeauto binnen 15 minuten weten te verkopen. Nadat we de verkoop afgerond hebben, nemen we contact met u op. We bespreken op welk adres we de auto wanneer op kunnen halen.
 • Stap 5: bij het ophalen van de auto verzorgen wij de betaling. We kunnen u contact betalen, maar we kunnen het geld ook naar uw rekeningnummer overmaken.

Uw schadeauto verkopen via Autoinkoopbv.nl gaat dus erg snel. U hoeft hier bovendien nagenoeg geen moeite voor te doen. Daarbij geniet u ook nog eens van een hoog bod op uw auto. Een hoog bod waar u eigenlijk geen nee tegen kunt zeggen. Vul direct ons formulier in, wacht ons bod af en laat u verrassen. Wij nemen in ieder geval graag uw schadeauto over! Neem vrijblijvend contact op, wij zijn 7 dagen per week bereikbaar op 0620663235.