Veilig, betrouwbaar en RDW vrijwaring!

Google-Logo
5,0
5/5
RDW Erkend logo
NAP logo

Schadeauto verkopen

Vandaag nog uw schadeauto verkopen


Het opkopen van schadeauto’s die schade hebben door bijvoorbeeld een verkeersongeval doen wij al jaren. We zijn een gespecialiseerd bedrijf dat kapotte auto’s, kapotte bedrijfsauto’s maar ook kapotte bestelauto’s inkoopt door het hele land en altijd voor de meest eerlijke en aantrekkelijke prijs. Schadeauto’s van alle merken en ieder bouwjaar zoals; Audi, BMW, Mercedes, Opel, Skoda en nog vele andere merken, worden gratis door onze 24 uur transport service op afspraak ingekocht. Wij garanderen een betrouwbaar en veilig transport van uw schadevoertuig en een risicoloze verkoop van uw auto.

Schadeauto

Auto opkoop met schade of ongevalschade

Door onze jarenlange ervaring op het gebied van opkoop van auto’s met (ernstige) schade, garanderen wij u altijd een eerlijk bod voor uw kapotte auto. Ongevalschade herkent u bijvoorbeeld aan de lak, hangende deuren of de aansluitnaad onnauwkeurigheden. Zelfs aan de bodembescherming of het bandenprofiel kan een expert ongevalschade herkennen. Ook wanneer het ernstige schade aan de auto betreft, bijvoorbeeld bij total-loss, kunnen veel onderdelen door professionele recycling worden verkocht. Hierdoor, en door onze expertise hebben we bijna altijd de mogelijkheid om uw schadeauto tegen een eerlijke prijs in te kopen. U kunt op elk gewenst moment kosteloos en vrijblijvend een offerte bij ons aanvragen of u belt ons op voor een advies. Het verplicht u tot niets. We geven in het geval van een opkoop graag nuttige adviezen met betrekking tot bijvoorbeeld uw autoverzekering.

Ons team staat voor u klaar om al uw vragen omtrent de verkoop van uw schadeauto te beantwoorden.

Ontvang direct een gratis en vrijblijvende taxatie!

Is uw auto total loss of alleen schade?

Onze schade-experts zullen een auto met schade beoordelen op diverse punten. Op basis van een aantal criteria wordt er bepaald of het een schadeauto betreft of een auto is die we total loss verklaren. Niet dat dat een probleem is want ook een auto total loss verkopen behoort tot de mogelijkheden.

Voordelen bij tweedehands schadeauto inkoop door ons

  • Onze 24 uur ophaalservice is door het hele land en helemaal gratis!
  • U heeft een zorg minder wat betreft de doorlopende kosten van uw voertuig.
  • Het afgesproken bedrag ontvangt u cash in handen, of via storting op uw bank.
  • De verkoop aan ons is voor u kosteloos en zonder risico.
  • Wij melden uw voertuig zelf af bij de RDW en u krijgt ter plekke het gratis vrijwaringsbewijs.
  • Voor een auto met schade die u zelf brengt, betalen wij de kosten van het vervoer ervan.
  • Last call service , heeft u al aanbiedingen van een opkoop, of veiling site, bel ons toch nog eens of we u een beter bod kunnen doen!

Schadeauto gratis laten ophalen of slepen

We lopen de hierboven genoemde punten graag nog eens met u door. Te beginnen met het gratis transport / vervoer van de schadeauto. Wij zijn een landelijk opererende koper van schadeauto’s en sloopauto’s. Als we overeenstemming hebben bereikt over de schadeauto aankoop maken we met u een afspraak over het ophalen van de verkochte schadeauto. U geeft daarbij aan waar het voertuig staat en wanneer het voor u een gunstige dag en tijd is om de overdracht te laten plaatsvinden. Wij passen ons aan uw wensen aan. In veel gevallen kunnen we op zeer korte termijn, soms zelfs binnen een dag, met onze schadeauto ophaalservice bij u langskomen. Zodat u snel verder kunt met uw andere beslommeringen.

Verkoop schadeauto in één keer geregeld

Een schadeauto kost geld. Ook als u besloten hebt de auto niet meer naar de garage te brengen, maar om de beschadigde auto van de hand te doen. Zo lang hij stil staat voor de deur of ongebruikt op een bedrijfsterrein of elders staat te verpieteren lopen de kosten voor belasting en verzekering gewoon door. Bij onze auto inkoop handelen we deze zaken meteen voor u af. Bij de afspraak voor het schadeauto transport krijgt u het vrijwaringsbewijs waarmee u de auto kunt afmelden voor de verzekering. Wij verzorgen de afmelding bij de Rijksdienst Wegverkeer (RDW).

Contant geld bij schadeauto verkoop

U heeft een auto voor de sloop. De kosten voor reparatie zouden te hoog zijn en particuliere kopers voor de afgeschreven auto of afgekeurde auto melden zich niet. Volkomen waardeloos, zou je dus kunnen denken. Dat is niet altijd het geval. Als wij de auto naar de sloop brengen is dat altijd naar een demontagebedrijf dat werkt volgens de moderne richtlijnen van duurzaamheid en recycling. In veel gevallen kunnen we daardoor een vergoeding voor de schadeauto bieden. Op basis van de gegevens die u op deze website doorgeeft of die we telefonisch bespreken, doen we een eerlijk bod op uw schadeauto. Heeft u al een andere aanbieding ontvangen? U kunt ons altijd nog proberen te bellen. Misschien krijgt u bij ons nog een beter bod!

Afspraak is afspraak bij schadeauto verkopen

Als we een afspraak hebben gemaakt over de overname van de auto met schade, dan blijft die afspraak ook staan. Auto Inkoop BV doet niet aan ‘geintjes’ als het verlagen van het aanbod op het moment dat we de schadeauto komen halen. Het afgesproken bedrag krijgt u cash overhandigd of direct op uw bankrekening gestort, wat u wilt. Komt u de schadeauto zelf brengen, dan betalen wij u de vervoerskosten.

Auto Inkoop BV ontzorgt bij schadeauto verkopen

Samengevat stellen wij dat Auto Inkoop BV u alle zorgen, kosten en tijd bespaart die normaal gesproken komen kijken bij het sloopauto verkopen, kapotte auto verkopen of schadeauto verkopen. Het maakt niet uit welk merk auto u heeft, welke type, welk bouwjaar of zelfs welke omvang van schade. Bel ons voor meer informatie of om een afspraak te maken en we spreken de mogelijkheden graag met u door!

Info en autonieuws