Bedrijfsauto verkopen

Je gebruikte bedrijfsauto verkopen doe je snel en eenvoudig via Auto Inkoop BV. Zowel gewone bedrijfswagens als bussen, met geel kenteken of grijs kenteken, en zonder voorbehoud van leeftijd, hoge kilometerstand of schade; als je bedrijfsauto’s verkopen wilt voor een wagenpark reorganisatie kun je te allen tijde de hulp inschakelen van Auto Inkoop BV.

Onze service:

  • Zeven dagen in de week bereikbaar
  • Direct een bod op de aangeboden bedrijfsauto
  • Gratis bedrijfswagen transport in heel Nederland

Oftewel: de verkoop bedrijfsauto in één keer geregeld zonder te hoeven adverteren, onderhandelen of online speuren naar mogelijke bedrijfswagen inkopers. Je kunt jezelf gewoon bezighouden met ondernemen terwijl wij je dit uit handen nemen.

Bedrijfsauto verkopen? Wij kopen ook tweedehands auto's!

Een wagenpark (of een enkele bedrijfswagen) behoeft eens in de zoveel tijd vervanging. Met verschillende opties: je kunt de gebruikte bedrijfsauto terugverkopen aan de dealer of je probeert een geïnteresseerde collega ondernemer te vinden of een particulier voor de bedrijfsauto overname. Maar ja, ga die maar eens vinden. Als ondernemer kun je je tijd wel beter besteden dan te zoeken naar een bedrijfsauto opkoper, zonder enige garantie op succes. Die garantie bieden wij je wel: de bedrijfsauto verkopen zonder zorgen, zonder irritaties en zonder verspilde tijd en energie.

Ontvang direct een gratis en vrijblijvende taxatie!

Bedrijfsauto verkopen? Wij kopen alle bedrijfsauto's

Auto Inkoop BV is een landelijk opererende organisatie die zowel particulieren als bedrijven bijstaat bij het overnemen van moeilijk verkoopbare auto’s. Loopauto’s en sloopauto’s, zeggen wij zelf altijd. Met onze ervaring en ons enorme netwerk hebben we (bedrijfs)auto verkopers een grote meerwaarde te bieden door nooit nee te verkopen. Wij kopen álle auto’s. Al is hij nog zo oud, heeft hij nog zo veel kilometers gereden, al heeft hij nog zo veel schade. Onze zakelijke klanten zijn vooral geholpen door de zekerheid die wij ze bieden, van de gegarandeerde bedrijfsauto verkoop.

Bedrijfsauto verkopen? Dit is hoe wij de waarde bepalen

Ben je benieuwd naar wat de tweedehands bedrijfsauto waard is, dan kun je op deze website de bedrijfswagen waarde taxatie uitvoeren. Dat is geheel vrijblijvend uiteraard, maar je ontvangt ermee direct een reëel bod en daarbij komen nog de kosteloze bedrijfsauto ophaal service en de RDW vrijwaring. Als ons bod je aanspreekt, kun je de bedrijfsauto verkoop bij Auto Inkoop BV dus letterlijk binnen een dag geregeld hebben. Alles rondom de verkoop regelen wij daar ook bij, wat de ondernemer zelf of een medewerker zomaar een paar dagen tijd scheelt. En tijd is geld.

Gegarandeerde bedrijfsauto verkoop

Als je een hypermodern bedrijfswagenpark hebt, heb je mogelijk waterdichte afspraken of contractuele afspraken met de leasemaatschappij over het terugnemen van uw auto’s, bussen, bestelwagens, pick-ups of vrachtwagens. Maar als je een particuliere bedrijfsauto koper zoekt of een andere ondernemer met interesse in tweedehands bedrijfswagens, dan heeft zo’n verkoop nog wel wat voeten in de aarde. Naast overeenstemming over een prijs en goede afspraken over het transport moet je ervoor zorgen dat de koper het voertuig op zijn naam krijgt, zodat je niet zelf verantwoordelijk blijft voor de bedrijfsauto verplichtingen voor de eigenaar.

Bedrijfsauto verkopen laten regelen

Het is een kwestie van optellen. Een koper voor een bedrijfswagen occasion zoeken, onderhandelen over de voertuig prijs, de verkoop afhandelen, de bijbehorende papierwinkel regelen. Zo verzeker je jezelf wellicht van de scherpste opbrengst, maar het vergt een enorme investering qua tijd en energie. Het is aan de ondernemer zelf om af te wegen wat onderaan de streep het zwaarste weegt. Bij Auto Inkoop BV heb je de zekerheid van het bedrijfsauto laten overnemen en wordt verder alles voor je geregeld. Dat betekent:

  • Goede inkoopprijs bedrijfsauto
  • Gebruikte bedrijfsauto laten ophalen binnen één of enkele dagen
  • Gratis transport bedrijfswagen occasions
  • Tennaamstelling, overschrijving, vrijwaring regelen wij ook

Kortom, wij bieden het beste van verschillende werelden: een goede verkoopprijs en complete afhandeling van de bedrijfsauto overdracht.

Afgeschreven bedrijfsauto verkopen

Een bedrijfsauto in goede staat te koop zetten levert normaliter sneller resultaat op dan een oud model bedrijfsauto verkopen. Heb je de oude bus of wagen helemaal opgereden, dan wordt het alleen maar moeilijker om de verkoop interessant te maken. En dan spreken we nog niet eens over APK afgekeurde bedrijfsauto’s, bedrijfssloopauto’s of een bedrijfswagen met zware schade. Deze staan alleen nog maar in de weg en drukken nog altijd op de begroting. Daarvoor een koper vinden is als de spreekwoordelijke speld in de hooiberg. Ook bij dit soort oude bestelwagens, afgeschreven bussen of bedrijfsauto met schade garanderen wij echter overname.

Schade of afgekeurde bedrijfsauto verkopen

De bedrijfsauto met schade inkoop is een van de aspecten van het vak waarmee Auto Inkoop BV zich onderscheidt, alsmede van afgekeurde bedrijfswagens. We vragen je om bij de waarde bepaling op deze website een aantal recente foto’s van het voertuig toe te voegen zodat we een reële taxatie kunnen doen. Want ja, ook voor een bedrijfsauto met gebreken betalen wij ‘gewoon’ een vergoeding. Zelfs als het voertuig in kwestie rijp is voor de sloop.

Waarde bepalen gebruikte bedrijfsauto

Voor startende ondernemers kan een tweedehands bedrijfsauto op leeftijd nog interessant zijn om de echte opstartperiode door te komen, zonder enorm hoge kosten voor een bestelbus of pick-up te hoeven maken. Als de bedrijfsauto afgekeurd, total loss of zwaar beschadigd is, dan zetten we in op optimale recycling van het voertuig. Dat is het beste voor het milieu en ook voor de restwaarde. Ons bod baseren we dan op de geldende oudijzerprijs en de mogelijke opbrengst van her te gebruiken onderdelen. Ook dragen we zorg voor demontage door een bedrijf dat volledige afvalscheiding nastreeft.

Bedrijfsauto verkoop deal sluiten

Met ons landelijk opererende netwerk en onze ruime bereikbaarheid (zeven dagen in de week van 9 tot 22 uur) kunnen we de bedrijfsauto overdracht vaak al binnen een dag afhandelen. Ook als de auto niet op het eigen terrein staat, maar ergens op of langs de openbare weg komen wij hem ophalen op de door jouw aangewezen plek en op het door jouw aangegeven moment. Onze chauffeur betaalt de afgesproken vergoeding contant bij de overdracht of maakt het bedrag direct over. Wij zorgen voor het vrijwaringsbewijs en voor afmelding van het voertuig bij de RDW. Hopelijk is je bedrijf daarmee geholpen zoals gehoopt. Zijn er meer vragen? Aarzel dan niet om contact op te nemen. We helpen je graag verder!

Ons mail adres is [email protected]