APK afgekeurde auto verkopen voor een prima prijs onmogelijk?

Een APK afgekeurde auto verkopen? Dan zijn de mogelijkheden niet al te groot. De meeste particulieren zitten niet te wachten op een wagen waar het één en ander aan mankeert. Zij geven de voorkeur aan een bolide waar ze gelijk mee de weg op kunnen en, voorlopig althans, onbezorgd mee kunnen rijden. Geef ze ook eens ongelijk. Maar ondertussen heeft u een afgekeurde auto waar u vanaf wilt. Liever nog gisteren dan vandaag uw APK afgekeurde auto verkopen? Dat kan probleemloos bij Auto Inkoop BV.
Afgekeurde auto verkopen

Jaarlijkse APK keuring brengt mogelijk flinke problemen aan het licht

Een auto waar u zich mee op de openbare weg begeeft, moet jaarlijks verplicht een Algemene Periodieke Keuring ondergaan. Dit is niet alleen in Nederland verplicht, maar in heel Europa. Tijdens deze keuring wordt onder andere bepaald hoe veilig uw auto nog is om onbezorgd mee de weg op te kunnen gaan. In 2018 zijn de eisen nog strenger geworden om door de APK-keuring heen te komen. Er zijn zelfs plannen om de keuring nog verder te verscherpen, waardoor mogelijk nog veel meer auto’s niet door de APK heenkomen.

Het is al snel een soort Russische roulette wanneer u uw auto naar de garage brengt voor deze keuring. Want hoewel hij er van de buitenkant smetteloos uit kan zien en rijdt als een zonnetje, betekent dit nog niet dat hij dus ook helemaal niks mankeert van binnen. Blijkt dat er niets aan de hand is met de auto, dan is dat een opluchting. Is er wel wat aan de hand, en loopt dit flink in de papieren, dan staat het huilen u nader dan het lachen. Uw AKP afgekeurde auto verkopen is dan misschien wel de meest voor de hand liggen de keuze. U bent in elk geval niet de enige die hiertoe besluit.

Ontvang direct een gratis en vrijblijvende taxatie!

Uw APK afgekeurde auto verkopen? Er is een snelle en goede oplossing

Uw wagen aanbieden aan een auto inkoop bedrijf, dat is echt zo’n slecht idee nog niet. Dit regelt u bijvoorbeeld om te beginnen eenvoudig via het wereldwijde web. Of u nu ’s avonds van uw werk komt, een nachtbraker bent of in het weekend dit tussen de bedrijven door even wilt regelen, het kan allemaal. Auto Inkoop BV staat bijvoorbeeld 24 uur per dag tot uw beschikking. Dat maakt uw APK afgekeurde auto verkopen wel heel gemakkelijk.

Op de website van dit auto-inkoop bedrijf vindt u een handig online formulier. Het bestaat uit vragen die nodig zijn om de waarde te bepalen van uw bolide. Met het invullen is het daarom slim om de gegevens van uw auto erbij te houden, zoals kenteken, kilometerstand en bouwjaar. Zo kost het afronden van de aanmelding slechts een fractie van uw tijd. Neemt u liever telefonisch contact op, dan is dat ook mogelijk. Dat kan zelfs ook in de avonduren.

APK afgekeurde auto verkopen. En hoe nu verder?

Heeft u de vrijblijvende aanmelding verzonden, dan ontvangt u gegarandeerd binnen 24 uur het beste bod. Het gaat hier altijd om een eerlijk bedrag. Kunt u zich vinden in het bod en gaat u ermee akkoord, dan is er een deal. Zo niet, dan is het afzien van verdere actie geen probleem. Met het bereiken van de deal wordt ook gelijk een afspraak gemaakt voor de overdracht. Dit gebeurt in volledig overleg met u. Mogelijk kan dit zelfs dezelfde of anders de volgende dag nog.

Terwijl u het afgesproken bedrag contant in handen krijgt, wordt ook direct de vrijwaring geregeld. Ter plekke uw APK afgekeurde auto verkopen, betekent ook dat u vanaf dat moment dus geen eigenaar meer bent van de auto. Dat zorgt er automatisch voor dat u geen enkele kosten meer hebt aan de wagen. Denk hierbij ook aan wegenbelasting en autoverzekering.