Auto met kapotte motor verkopen

Verkoop een auto of bedrijfswagen met kapotte motor vandaag nog. Auto met kapotte motor verkopen? Een kapotte motor ontstaat vaak plotseling. Dit kan verschillende oorzaken hebben, maar het is uiterst vervelend wanneer het u overkomt terwijl u onderweg bent. De schade aan de motor kan ontstaan door te weinig motorolie, maar ook door bijvoorbeeld een defecte turbo. Hoe dan ook, het laten repareren van deze schade kan voor u te duur zijn.

Auto met kapotte motor verkopen

Auto met kapotte motor verkopen aan AutoinkoopBV? Dat kan!

Onze specialisten van Auto Inkoop BV kopen dagelijks en door het hele land kapotte auto’s in. Wij weten wat uw auto waard is! U krijgt van ons het beste bod. U kunt uw voertuig met kapotte motor gratis en binnen 24 uur door ons laten ophalen. Wij melden na afronding van de inkoop van uw wagen meteen uw auto af bij de RDW. U krijgt het afgesproken bedrag contant in handen tezamen met het RDW vrijwaringsbewijs. Verkoop daarom u auto met kapotte motor aan autoinkoop bv.

Ontvang direct een gratis en vrijblijvende taxatie!

Volkswagen met kapotte motor verkopen
Bedrijfswagen met kapotte motor inkoop
Personenauto met motor problemen verkopen
Inkoop bestelwagen met motor die kapot is

Heeft u een kapotte auto in uw bezit?

Een kapotte of defecte auto aan huis of bedrijf hebben is zeer vervelend, met name als u de beslissing heeft genomen uw kapotte voertuig niet meer te laten reparen omdat de kosten hoger zijn dan de dagwaarde van uw kapotte wagen. De APK is bijna verlopen en u wilt dan ook het liefst zo snel mogelijk uw kapotte auto verkopen. Maar natuurlijk wel voor de beste prijs!

Uw kapotte auto staat u in de weg en dat kost geld!

Hoe langer u uw kapotte auto in bezit houdt, hoe meer onnodige kosten u kwijt bent. Denk daarbij bijvoorbeeld aan verzekering en wegenbelasting.
U heeft daarom besloten uw kapotte auto na jaren lange trouwe dienst te verkopen, maar u wilt natuurlijk wel een betrouwbare opkoper zien te vinden. Dan bent u bij Auto Inkoop BV aan het juiste adres. Ons bedrijf koopt alle schade auto’s van elk merk en van ieder bouwjaar in.

Aan Auto Inkoop BV uw auto verkopen, is voor u gegarandeerd een zorg minder

Onze specialisten komen op afspraak bij u langs om uw kapotte auto te taxeren en vervolgens u het beste bod te doen voor uw kapotte wagen. Uw auto wordt gratis door onze 24 uur service opgehaald. U heeft geen kosten meer en u krijgt meteen na inkoop een RDW vrijwaringsbewijs geheel kosteloos. U heeft geen zorgen meer, want wij melden meteen uw kapotte auto af bij de RDW en belastingdienst.

Auto met kapotte motor verkopen? Laten maken kan ook!

Een defecte motor – in welke variant dan ook – behoort per definitie tot de duurste reparaties aan de auto. Een motorrevisie, een brandstofpomp vervangen, een kapotte koppakking, een distributieriem die stuk (gebroken) is, een nieuwe koppeling, vervanging van de turbo of nieuwe verstuivers; het zijn allemaal reparaties die de ANWB opneemt in zijn lijst van kostbaarste autoreparaties. Zeker bij oudere personenauto’s en bedrijfsauto’s moet je je bij deze diagnoses afvragen: is deze auto zo’n ingrijpende reparatie – die honderden of zelfs duizenden euro’s kost – de garagekosten nog wel waard?

Auto met defecte motor verkopen

Stel dat de auto tien jaar, vijftien jaar of nog ouder is, dan zijn hoge reparatiekosten vaak geen verstandige investering meer. Zeker als er sprake is van terugkerende of opstapelende mankementen of als de kosten de dagwaarde van het voertuig overtreffen. Niet voor niets spreken we in dat laatste geval van een sloopauto. Dan is het moment daar om uit te zien naar een nieuwe auto. En dat is, eerlijk is eerlijk, wel zo prettig. Maar wat dan met het oude voertuig? Zo lang je dat zelf in bezit houdt heb je er kosten aan. De wegenbelasting loopt gewoon door. En de auto moet ook verzekerd blijven.

Auto met kapotte motor verkopen? Wat krijg je er nog voor?

Dus moet je de auto met defecte motor verkopen. Of eigenlijk: je moet de auto met kapotte motor naar de sloop brengen. Maar pas op: dat hoeft niet in cadeaupapier met een grote strik erom. Een afgeschreven wagen, een sloopauto of een schadeauto; ze vertegenwoordigen in de meeste gevallen nog een bepaalde waarde. Niet meer als vervoermiddel misschien – de motor is immers kapot – maar wel intrinsiek. Een particuliere koper is niet geïnteresseerd in afgeschreven voertuigen, maar je kunt prima een auto met kapotte motor te koop aanbieden.

Vergoeding auto met versleten motor

Zoals onze bedrijfsnaam duidelijk aangeeft zijn wij auto inkopers, ook van auto’s met kapotte motor. In het hele land zijn wij opkoper van auto’s met gebreken als deze. Wij halen deze oude voertuigen met schade op met ons eigen vervoer en doen dat kosteloos. Daarna zorgen wij voor optimale recycling van de auto’s; van de losse onderdelen en materialen. Dankzij zoveel mogelijk hergebruik en duurzame verwerking daarvan kunnen we de beste vergoeding voor de auto bieden. Heb je al een bod ontvangen? Je kunt altijd proberen of wij een hoger bedrag kunnen bieden.

Auto met kapotte motor laten ophalen

Eén ding is zeker: wil je snel van de auto af, dan regelen wij dat gegarandeerd. Stuur ons de gegevens van de kapotte auto door, eventueel met foto’s van schade of gebreken erbij voor het complete beeld, en je ontvangt van ons per ommegaande een bod op de auto. De hoogte daarvan is uiteraard afhankelijk van de auto waarom het gaat en van de geschatte mogelijkheden voor recycling. Ga je daarmee akkoord, dan sluiten de we de koop onmiddellijk. Je laat ons weten waar en wanneer we kunnen afspreken om de auto op te halen en handelen dan meteen alle zaken af.

Auto met defecte motor verkocht

Dus om alles nog even kort op een rijtje te zetten:

• Heb je een auto met motorschade, neem dan contact met ons op en ontvang een aanbieding
• Als je daarmee akkoord bent maken we direct een afspraak voor het ophalen van de sloopauto
• Je krijgt direct contant geld voor de auto met kapotte motor
• Wij melden het voertuig af bij RDW en brengen een vrijwaringsbewijs voor je mee

Zo ben je in één keer overal vanaf. Heb je nog vragen? Vul dan ons contactformulier in of bel naar 06 20 66 32 35!