Auto inkoop Den Haag

Heeft u een auto bij huis staan waar u vanaf wilt? Als bedrijf gespecialiseerd in auto inkoop in Den Haag zijn we altijd op zoek naar tweedehands wagens, ongeacht welke leeftijd het vervoersmiddel heeft. Ook de staat van de auto maakt voor ons niet uit. Of het nu gaat om een zo goed als hagelnieuw model of dat het om een oude auto gaat die kampt met slijtage. Verder zoeken naar een oplossing is dus niet meer nodig. Met behulp van Auto Inkoop Den Haag kunt u zelfs vandaag nog uw bolide verkocht hebben.

Met onze landelijke auto inkoop service zijn ook dagelijks in Den Haag. Wij kopen alle soorten auto’s in en geven bovendien een eerlijke prijs voor uw auto. Heb je spoed? Bij Auto inkoop Den Haag kunnen we de inkoop dezelfde dag nog regelen!

Online taxatie voor auto inkoop Den haag

Auto’s hebben een grote meerwaarde in onze moderne maatschappij. Waar enkele decennia terug het vervoersmiddel enkel voor de rijkeren te betalen was, is het tegenwoordig compleet anders. Uit cijfers blijkt dat er inmiddels al meer dan 8.5 miljoen geregistreerde auto’s te vinden zijn in ons land. Da’s maar liefst bijna de helft van het aantal mensen dat in Nederland woonachtig is. Met grote regelmaat wisselen de wagens nogal eens van eigenaar. Ook blijkt dat een wagen maar liefst gemiddeld 72 dagen te koop staat voordat het een nieuwe koper heeft gevonden. Da’s meer dan twee maanden. In de tussentijd lopen de vaste lasten wel gewoon door. Daarmee is het hebben staan van een auto die u liever kwijt dan rijk bent, al snel een blok aan het been.

Bij auto inkoop Den Haag is het eigenlijk heel simpel. U kunt vanuit uw eigen huis, of een andere locatie waar u zich op dit moment begeeft, uw wagen aanmelden voor een waardebepaling. Dat kan gewoon online, door gebruik te maken van ons taxatieformulier die u op de site vindt. Dit formulier is 24 uur per dag en elke dag van de week voor u beschikbaar, en bestaat slechts uit een paar eenvoudig te beantwoorden onderdelen. Om tot een realistische taxatie te komen, dienen we bijvoorbeeld het kenteken te weten te komen, net als het merk, model en de kilometerstand. Ook zijn we nieuwsgierig naar wat u als vraagprijs hanteert voor het mogelijk overnemen van de wagen door ons auto inkoop bedrijf in Den Haag.  

Vrijblijvend en gratis gebruikmaken van diensten auto inkoop Den Haag

Vervolgens bent u binnen een paar minuten klaar om het formulier digitaal naar ons te verzenden. Maak hiervoor gebruik van de verzendbutton, en uw aanvraag komt direct bij ons binnen. We behandelen deze doorgaans erg snel, waardoor u binnen no time komt te weten wat we u kunnen bieden voor uw bolide als auto inkoop bedrijf in Den Haag. Het ideale hiervan is dat het laten uitvoeren van een waardebepaling niet alleen gratis maar zelfs ook vrijblijvend is. Pas zodra we u telefonisch contacteren en u aangeeft akkoord te gaan met het bod, hebben we een deal.

Wat rest is het maken van een afspraak voor auto inkoop in Den Haag om de bolide op te komen halen. Het bepalen van de dag, tijdstip en locatie gebeurt in goed overleg. U hoeft in elk geval niet naar ons toe te komen, wij komen juist graag naar u. Tijdens de overdracht ontvangt u van ons het afgesproken bedrag contant in handen, en het RDW-vrijwaringsbewijs. Zo bent u in één klap ontzorgd.

Wilt u meer te weten komen over onze service, dan is het goed om te weten dat we elke dag van de week voor u klaarstaan. Vul direct het taxatieformulier in om zelf te ervaren wat we voor u kunnen betekenen, of maak gebruik van ons mobiele telefoonnummer 06 66 32 35. In dat geval staat één van onze deskundige medewerkers van onze auto inkoop Den Haag u graag te woord.

Ontvang direct een gratis en vrijblijvende taxatie!

Werkwijze auto inkoop Den Haag:

Stap 1: vul ons gratis taxatieformulier in

Vul op onze website het taxatie formulier in. Wij vragen u daarbij om uw kenteken in te vullen en om de openstaande velden in te vullen. Tevens vragen wij u vriendelijk om duidelijke foto’s van de auto toe te voegen. Nadat u alle velden ingevuld heeft, kunt u op de knop ‘verzenden’ klikken.

Met het oog op een snelle en eerlijke afhandeling vragen wij u vriendelijk om alle velden naar waarheid in te vullen. De waarheid brengt zowel u als ons uiteindelijk het verste.

Stap 2: u ontvangt een vrijblijvend bod

Binnen 1 uur na de taxatieaanvraag ontvangt u een bod vanuit Auto Inkoop BV. Dit bod is marktconform, is reëel en is eerlijk. Het bod dat wij uitbrengen, is hierbij wel volledig gebaseerd op de gegevens die u bij stap 1 ingevuld heeft. 

Voor het inkoopproces maken wij overigens géén gebruik van andere partijen. Hier kiezen veel concullega’s wel voor, maar wij kopen alle auto’s zelf in. Op het gebied van auto inkoop zijn wij dan ook één van de grootste in Nederland. Tevens zorgen we hiermee ervoor dat we alle lijntjes kort kunnen houden.

Stap 3: u kunt op het bod reageren

Het is nu aan u om op het bod te reageren. Als u het bod weigert, blijven we even goede vrienden. Ook als u in de toekomst uw auto alsnog wilt verkopen, kunt u te allen tijde contact met u opnemen. Gaat u direct akkoord met ons bod? Dan is het tijd voor stap 4.

Stap 4: een afspraak voor de overdracht maken

Als u met ons bod akkoord gegaan bent, nemen we contact met u op. Tijdens dit contactmoment bespreken we eigenlijk wanneer we de auto op komen halen. De ophaal locatie en het ophaaltijdstip bespreken we hierbij uiteraard in goed overleg. Met dank aan onze landelijke dekking kunnen wij uw auto in ieder geval overal op komen halen.

Stap 5: de overdracht

Op de afgesproken dag staan wij op het afgesproken tijdstip bij de afgesproken locatie. Wij dragen hierbij zorg voor de betaling, voor de vrijwaring en voor het transport. Op deze dag hoeft u in principe zelf niks te doen; auto inkoop maken wij graag zo makkelijk mogelijk voor u.