Sloopauto verkopen

Heeft u met uw auto een ernstig ongeluk gehad? Bent u met uw auto in het water terechtgekomen? Is de motor van uw auto volledig in de soep gelopen? Of is één van de andere essentiële onderdelen van uw auto kapot gegaan? In meerdere situaties krijgt uw auto het predicaat ‘sloopauto’. Dit predicaat geeft eigenlijk aan dat er nog maar één ding met uw auto kan gebeuren: afgesleept worden naar de sloop.

Als u een sloopauto heeft, wilt u daar ongetwijfeld nog iets aan overhouden. Ook al is het een klein bedrag. Mede daarom is uw sloopauto verkopen een goed idee. Of beter gezegd: uw sloopauto verkopen via Autoinkoopbv.nl is voor u een goed idee. U profiteer bij ons namelijk van meerdere voordelen. Voordelen waar u bij andere partijen zéker niet van profiteert. Bovendien zorgen wij ervoor dat er nog iets nuttigs met uw sloopauto gaat gebeuren.

Wat is een sloopauto?

Is elke auto met schade een sloopauto? Nee, een sloopauto is een auto waar in principe niks meer mee gedaan kan worden. Een dergelijke auto vertegenwoordigt geen waarde meer en kan dus nog maar één kant: de kant van de sloop.

Hoe een auto tot sloopauto verklaard kan worden? Dat is bijvoorbeeld het geval als de auto aan alle kanten volledig in elkaar zit. Stelt u maar eens voor dat u met uw auto op het dak van de auto belandt bent. In dat geval heeft het chassis een dusdanige klap gehad, waardoor de auto niet meer veilig kan rijden. In dat geval is er sprake van een sloopauto. Dat is ook het geval als bijvoorbeeld de motor, de versnellingsbak en de gehele aandrijflijn kapot zijn gegaan.

Ontvang direct een gratis en vrijblijvende taxatie!

Hoe kunt u uw sloopauto verkopen en op laten halen?

Heeft u op dit moment met een sloopauto te maken? En wilt u uw sloopauto verkopen? Dan wilt u waarschijnlijk wel nog een bepaald bedrag aan de verkoop overhouden. Daarnaast wilt u waarschijnlijk ook geen omkijken meer hebben naar het af laten slepen van uw auto. Nou, dan hebben wij goed nieuws voor u: uw sloopauto verkopen is mogelijk bij Auto Inkoop BV. U geniet bij ons zelfs van meerdere voordelen.

Zo is het een feit dat wij alle soorten sloopauto’s kopen. De staat van de auto maakt niet uit, evenals het type of het soort auto. Wij kopen gewoonweg alle sloopauto’s, aangezien wij van mening zijn dat elke auto een tweede leven verdiend. Niet in de vorm van een auto, maar we kunnen mogelijk nog onderdelen van uw sloopauto verkopen. Mocht dat niet het geval zijn, zorgen wij voor een duurzame recycling van uw sloopauto.

Uw sloopauto verkopen is daardoor ook gunstig voor het milieu. Wij recyclen de auto namelijk volledig conform de richtlijnen zoals deze in Nederland vastgesteld zijn. Met het gerecyclede materiaal kan vervolgens weer iets nuttigs gedaan worden; daarmee leveren wij een positieve bijdrage aan het milieu.

Verder bieden wij ook nog een gratis ophaalservice aan. De kans bestaat dat uw sloopauto niet meer kan rijden, maar dat is voor ons geen probleem. Met dank aan slimme systemen zijn wij in staat om elke sloopauto op te halen. Ongeacht wat de staat van de auto is. Bovendien bieden wij deze ophaalservice volledig gratis aan; u heeft dus geen enkel omkijken naar de verkoop en afhandeling van uw sloopauto. Uw sloopauto verkopen maken wij – al met al – een stuk aangenamer voor u.

Overigens zijn wij ook een RDW erkend bedrijf. Doordat wij RDW erkend zijn, zijn wij in staat om uw auto vrij te waren. Dit betekent dat wij de auto op onze naam zetten en dat u – vanaf dat moment – geen verplichtingen meer heeft. Met dank aan ons vrijwaringsbewijs kunt u ook direct uw auto afmelden voor de verzekering.

Onder aan de streep kunt u bij ons ook uitgaan van een prima bieding op uw sloopauto. Ongeacht wat de staat van de auto is. Wij geven auto’s graag nog een tweede leven en daar investeren we dan ook in. Uw sloopauto verkopen doet u bij Auto Inkoop BV daardoor tegen een interessant bedrag.

Wilt u uw schadeauto verkopen? Zoals bovenstaande voordelen laten blijken, bent u daarvoor bij ons aan het juiste adres. Gemak, een gratis ophaalservice en een prima bod zijn de belangrijkste voordelen die wij te bieden hebben. Ondertussen zorgen we voor een kraakheldere communicatie, voor afspraken die we volledig nakomen en voor de gewenste betrouwbaarheid.

Werkwijze bij sloopauto verkoop

Bent u van plan om uw sloopauto te verkopen? En wilt u nog een mooi bedrag aan uw sloopauto ontvangen? U kunt daarvoor direct contact met ons opnemen:

  • U kunt een formulier op onze website invullen
  • U kunt bellen naar 06 20 66 32 35
  • U kunt een Whatsapp bericht sturen naar 06 20 66 32 35

Als u uw sloopauto wilt verkopen, vragen wij u om het kenteken van uw auto. Daarnaast willen wij zoveel mogelijk gegevens van de auto ontvangen. U kunt hierbij denken aan het bouwjaar van de auto, aan de brandstofsoort van de auto, aan de opties van de auto, aan de kilometerstand van de auto en aan de algehele staat van de auto. U kunt de algehele staat aan ons doorgeven middels een cijfers; het cijfer 1 staat hier voor een sloopauto. Mogelijk is uw auto nog een 2 of een 3 waard.

Vervolgens kunt u alle gegevens naar ons opsturen. Wij ontvangen deze gegevens en zorgen binnen 30 minuten voor een waardebepaling. Deze waardebepaling staat gelijk aan het bod dat wij op uw schadeauto brengen.

Vult u het formulier in het weekend of in de avonduren in? Dan kunt u de eerstvolgende werkdag spoedig een reactie ontvangen.

Op basis van onze bieding kunt u uw keuze maken: gaat u uw schadeauto verkopen aan Auto Inkoop BV of niet? Gezien de hoogte van de bieding gaat u hoogstwaarschijnlijk direct akkoord. Als daar sprake van is, nemen wij contact met u op. We bespreken wanneer we de sloopauto op komen halen.

De betaling vindt plaats bij het ophalen van de auto. U kunt kiezen voor een contante betaling, maar we kunnen ook het geld naar uw rekeningnummer overmaken. Het aanvragen van een bieding en het ophalen van de auto is bij ons overigens volledig gratis. Uw sloopauto verkopen kost al met al voor u dus géén geld.

Sloopauto inkoop in heel Nederland en België

Bij Auto Inkoop BV richten wij onze pijlen op het gehele land. Het maakt voor u niet uit waar u woonachtig bent; wij bieden de ophaalservice namelijk door het gehele land aan. Ook als u woonachtig in België bent, kunt u van onze diensten gebruik maken. Wij komen ook graag de sloopauto in België ophalen.

In zowel Nederland als België zijn wij de meest interessante partij voor u. Wij zijn betrouwbaar, wij zijn RDW erkend, wij brengen een hoog bod op uw auto uit en wij bieden een gratis ophaalservice aan. Uw sloopauto verkopen is niet altijd even leuk, maar wij proberen het wel zo aangenaam mogelijk voor u te maken. Met het geld dat u voor uw sloopauto ontvangt, kunt u bovendien nuttige dingen doen. Dat is ook precies wat wij met uw sloopauto gaan doen; iets nuttigs en rekening houden met het milieu.