Auto verkopen voor sloop

Is de apk-keuring niet meer geldig, maar wilt u toch de auto verkopen voor sloop? Dat is bij Auto Verkoop BV geen probleem. Wij weten dat een auto zonder apk-keuring particulier bijna niet te verkopen is. Want zeg nu zelf, u komt een auto tegen zonder apk-keuring, gaat u die nog kopen? Wetende dat hij niet goedgekeurd is bij het RDW? Precies, dat doet u niet zomaar. Bij de auto verkopen voor sloop kiest u bewust voor het afstaan van uw auto en daarbij hoeft hij niet opnieuw gekeurd te worden.

Auto verkopen voor sloop moeilijk?

Is uw auto uit het bouwjaar 2000 of jonger dan garanderen wij de verkoop van uw auto. Bij de auto verkopen voor sloop wordt er een eerlijke prijs afgesproken voor uw auto en u krijgt het geld direct in handen bij het ophalen van de auto. Auto Inkopen BV staat voor veilig, betrouwbaar en RDW vrijwaring. Wij hebben experts in dienst die u advies op maat geven en een aanbod op maat. Vraag om advies als u niet goed weet wat u met uw auto moet doen. Wij zijn 7 dagen per week geopend en van 9.00 tot 22.00 telefonisch bereiken. Lukt het overdag niet om ons te bereiken dan zijn wij iedere avond open om uw vraag te beantwoorden.

Ontvang direct een gratis en vrijblijvende taxatie!

Auto verkopen voor sloop en geld doneren

Niet alleen u krijgt geld voor uw auto, maar wij steunen ook de CliniClowns met €1,00 per gedeeld bericht. Bij de auto verkopen voor sloop wordt er gelijk gedacht aan maatschappelijk betrokken ondernemen voor een goed doel. Elke maand kiest Auto Inkoop BV een goed doel om het sponsorproject mee aan te gaan. CliniClowns maken kinderen blij die het zwaar hebben. Kinderen moeten lachen en spelen en de CliniClowns maken het mogelijk om ze even uit de dagelijkse moeilijke omgeving te halen. Heeft u een voorstel voor een goed doel? Laat het ons weten en wij gaan kijken wat wij kunnen regelen.

Over Auto Inkoop BV

Auto Inkoop BV regelt niet alleen de auto verkopen voor de sloop, maar ook een auto verkopen voor de export. De auto moet dan wel aan bepaalde voorwaarde voldoen, deze zijn terug te vinden op de website. In Afrika en in het voormalig Oostblok is de vraag naar export auto’s groot, maar er zijn maar een aantal merken geschikt om te exporteren naar het buitenland.

Voordelen
  • Telefonische uw sloopauto verkopen
  • Aanmelden kan tussen 9:00 en 22:00
  • Of gebruik het auto verkoop formulier
  • U krijgt direct contant geld in handen!
  • Veilig, betrouwbaar en RDW vrijwaring!
Sloopauto mogelijkheden
Afgekeurde Opel Astra