Auto verkoop aan sloop

Auto verkoop aan sloop via Auto Inkoop BV staat voor een eerlijke prijs voor uw auto, snel en betrouwbaar, ontzorging van A tot Z, ervaren auto verkoop specialisten, kosteloos en vrijblijvend, professioneel en exclusief netwerk van sloopbedrijven door heel Nederland. Dit is waar Auto Inkoop BV al jarenlang voor strijdt en bekend om staat. Wat Auto Inkoop BV niet doet, is auto’s verkopen via een autoveiling, het wordt altijd eerlijk met u afgesproken wat er met de auto gaat gebeuren, er komen geen vreemden aan uw deur, er zal nooit gedoe zijn om geld en er valt niet te onderhandelen over de prijs. De prijs is afgesproken met u. Oftewel wat er afgesproken is, wordt netjes afgehandeld bij de auto verkoop aan sloop.

De mogelijkheden auto verkoop aan sloop

De auto verkoop aan sloop is simpel in 4 stappen te realiseren. Stap 1 is het voertuig aanmelden bij ons. Dit kan via de website of telefonisch en dan wordt er een specialist aan uw verzoek gekoppeld. Stap 2 is de controle van uw voertuig. Dit zijn een aantal simpele vragen over de auto en welke schade de auto heeft. Stap 3 is een datum en tijd afspreken om de auto op te laten halen. Wij gaan op zoek naar een specialist die naar u toe komt en daarna stap 4 afwerkt. Stap 4 en tevens de laatste stap is dan ook het geld ter plaatse aan u geven en de auto meenemen.    

Ontvang direct een gratis en vrijblijvende taxatie!

Ervaringen over auto verkoop aan sloop

Wij bieden het hoogst mogelijke bedrag voor uw auto. Binnen 24 uur is uw auto verkocht en als het lukt zelfs al opgehaald. Wij zeggen altijd wie er bij u aan huis komt, zodat u nooit een vreemde naam voor de deur heeft staan. Zij moeten zich ook legitimeren bij u om de betrouwbaarheid van ons bedrijf te waarborgen. Wij vinden het belangrijk dat de klanten weten met wie ze in onderhandeling zijn over de auto. Het is namelijk niet iets kleins wat er weg gedaan wordt. De auto verkoop aan sloop levert een op maat gemaakt aanbod voor u.

Over Auto Inkoop BV

Wij leveren maatwerk. Wij geven aan de deur contant geld of maken het direct over naar uw rekeningnummer. Ieder merk is in te leveren. De auto verkoop aan sloop is makkelijk en zorgeloos te regelen. U hoeft ons alleen maar te vertellen over wat voor een auto het gaat en waarom u hem naar de sloop wilt hebben.

Voor de verkoop van uw sloopauto bent u bij Auto Inkoop BV aan het juiste adres.

Voordelen
  • Telefonische uw sloopauto verkopen
  • Aanmelden kan tussen 9:00 en 22:00
  • Of gebruik het auto verkoop formulier
  • U krijgt direct contant geld in handen!
  • Veilig, betrouwbaar en RDW vrijwaring!
Sloopauto mogelijkheden
Afgekeurde Opel Astra