Auto laten slopen binnen 1 dag!

Bent u op zoek naar auto laten slopen? Wilt u graag van uw sloopauto af? Wij halen graag uw sloopauto op! Heeft u een sloopauto thuis staan en twijfelt u al langere tijd om uw gebruikte auto weg te doen? Wij geven u geld om uw auto laten slopen door ons. Wij knappen de auto’s op of halen de functionele onderdelen uit de auto om andere autogebruikers weer op weg te helpen. U kunt uw auto vandaag nog weg doen. Zodra u contact met ons opneemt, krijgt u binnen 24 uur een reactie van ons. Wij maken samen met u een afspraak over een reëel bod en u weet precies wat u van ons krijgt zodra wij de auto ophalen. Waarom Auto Inkoop BV? Als u voor ons kiest, dan kiest u voor een 100% betrouwbaarheid en een veilig auto inkoop bedrijf! Wij gaan graag met u een persoonlijk gesprek aan, nadat u contact met ons opgenomen heeft. Wij kijken samen naar de auto en bespreken met u de voorwaarden door. U staat bij ons nooit voor een verrassing. Daarnaast krijgt u bij ons altijd direct contant geld in handen en tevens de RDW vrijwaring!

Auto laten slopen of auto voor export voor het buitenland

Wilt u een auto laten slopen? Als een auto in Nederland rijp is voor de sloop, hebben verschillende buitenlandse landen interesse in uw auto. Wij hebben verschillende samenwerkingsverbanden in het buitenland, waar uw auto naar toe kan. Zodra wij een partij hebben, gaan ze op export. Wist u dat wij niet alleen maar sloopauto’s inkopen, maar ook gebruikte auto’s waar u vanaf wilt? Het maakt niet uit hoe hoog de kilometerstand is of dat de auto een kapotte radiator heeft, wij geven u een eerlijke prijs voor uw auto. Wij zorgen ervoor dat uw auto een tweede leven krijgt, zonder dat u er onnodige kosten aan moet maken. Wist u dat afgekeurde auto’s vaak naar Afrika gaan? Dit komt omdat ze in Afrika de term afgekeurde auto verkopen nog niet kennen. Kortom: een auto laten slopen biedt u weinig geld voor een auto, maar als uw auto nog goed genoeg is kunt u deze voor aanzienlijk meer geld aanbieden voor export naar het buitenland.

Ontvang direct een gratis en vrijblijvende taxatie!

Auto laten slopen en ophalen doet u zo

U hoeft helemaal geen auto laten slopen. Wij halen hem gratis door heel Nederland op en zorgen ervoor dat hij opgeknapt wordt voor een tweede leven. Wij horen vaker dat mensen auto’s inleveren bij de sloop en uiteindelijk een lage prijs krijgen door de schade. Wij bespreken van te voren de schade door en bieden u een bedrag. Dit bedrag krijgt u ook sowieso uitgekeerd na goedkeuring van u. Een oude auto staat vaak in de weg, soms is hij is al APK afgekeurd of zijn de reparatiekosten te hoog om hem weer rijdend te maken. Er zitten verschillende redenen achter het weg doen van een auto. Wij helpen u graag bij het maken van de juiste keuze. U kunt vrijblijvend contact opnemen met onze experts voor auto laten slopen.