Auto verkopen aan sloperij

Bent u op zoek naar een bedrijf dat auto verkopen aan sloperij regelt? Als uw auto toe is aan de sloop, kunt u kiezen om uw auto op te laten halen of zelf uw auto naar de sloop te brengen. Maar waar zit eigenlijk de dichtstbijzijnde autosloop? Dat is vaak de vraag die velen niet kunnen beantwoorden, omdat u daar niet dagelijks komt. Wij zijn een landelijk werkend autobedrijf dat ervoor zorgt dat uw auto goed bij de sloop terecht komt. Auto’s die veel schade hebben, zelfs als deze niet meer starten, niet meer rijden of met een verlopen APK, halen wij op. Voor ons maakt het niet uit. Wij halen uw auto altijd op! Wij hebben een 24/7 service en kunnen uw auto ook buiten kantoortijden ophalen. Kortom: wij zijn de specialist voor het auto verkopen aan sloperij.

Auto verkopen aan sloperij voor een eerlijke prijs

Wilt u uw auto verkopen aan sloperij? Voor het ophalen van de auto hoeft u geen bedrag te betalen. U ontvangt alleen maar geld van ons. Wij spreken met u een bedrag af voor uw auto en regelen ook het vrijwaringsbewijs. Zodra u het vrijwaringsbewijs in bezit heeft kan de auto uit de verzekering gehaald worden en betaalt u niet meer voor een auto die niet meer rijdt. De vergoeding die u voor de auto krijgt is afhankelijk van de vraag in de sloopautomarkt. Wij spreken echter dit bedrag vooraf af met u, zodat u weet waar u aan toe bent. Wij spreken met u een eerlijke prijs af en die krijgt u gegarandeerd uitbetaald. Wij horen vaker dat een autosloper niets uitbetaalt op het moment dat de auto wordt afgevoerd vanwege de staat van de auto. Dit komt bij ons niet voor bij het auto verkopen aan sloperij.

Ontvang direct een gratis en vrijblijvende taxatie!

De procedure bij auto verkopen aan sloperij

U kunt uw auto gemakkelijk bij ons aanmelden. U kunt telefonisch contact met ons opnemen of via de e-mail. In de vermelding horen wij graag van u over welk merk, type en bouwjaar het gaat. In overleg met u wordt een dag en tijdstip ingepland om uw auto verkopen aan sloperij te regelen. Zodra wij uw auto op komen halen, ontvangt u direct het vrijwaringsbewijs. Dit bewijs moet u goed bewaren. Dit is namelijk het bewijs dat u uw auto heeft laten afvoeren naar de autosloop.

Over Auto Inkoop BV

Wij kopen oude loop en sloopauto’s in. Wij doen de inkoop van auto’s vanaf bouwjaar 2000 en jonger. U krijgt direct bij het ophalen contant geld in uw handen. Ontvangt u het geld liever op de rekening? Dan maken wij het ter plaatse over. Wij zijn een veilig en betrouwbaar bedrijf dat voor u de RDW vrijwaring regelt.

Voordelen
  • Telefonische uw sloopauto verkopen
  • Aanmelden kan tussen 9:00 en 22:00
  • Of gebruik het auto verkoop formulier
  • U krijgt direct contant geld in handen!
  • Veilig, betrouwbaar en RDW vrijwaring!
Sloopauto mogelijkheden