Auto opkoper Breda: dezelfde dag nog geregeld

Zoiets als een onverkoopbare auto in Breda bestaat niet, dat durven wij gerust te stellen. Wij zijn allround auto opkoper in Breda en daarmee willen we zeggen dat we ook volledig afgeschreven voertuigen, ‘op’ gereden particuliere auto’s en bedrijfswagens en zelfs auto’s met grote schade in Breda afnemen. Wij doen auto inkoop in Breda van alle automerken, alle uitvoeringen, van elk bouwjaar en in elke willekeurige staat of conditie. Dus voor de schadeauto verkoop, sloopauto verkoop of het total loss auto verkopen in Breda heeft u bij deze een adres gevonden. U krijgt van ons altijd een passend bod op gebruikte auto’s. Wilt u snel af van oude auto in Breda? We kunnen de verkoop meestal binnen een dag hebben afgehandeld.

Auto inkoop Breda

Auto Inkoop BV is een professionele en ervaren inkoper van tweedehands auto’s. U kunt bij ons terecht voor het occasion verkopen in Breda en voor de auto verkoop in de regio Breda. Wij komen ook in omliggende plaatsen als Bavel, Effen, Prinsenbeek, Teteringen, Ulvenhout, Galder, Terheijden, Dorst, Ginneken en Princenhage als opkoper van auto’s. Maar ook voor auto inkoop Tilburg, auto inkoop Eindhoven, auto inkoop Den Bosch zijn wij een veelgevraagde partij. Onze ophaaldienst voor schadeauto’s, sloopauto’s, afgekeurde auto verkopen en hele oude auto’s in het algemeen werkt in het hele land, dus zeker niet alleen in Brabant.

We komen de gebruikte auto ophalen op de plaats die voor u het makkelijkst is overigens. Staat de auto stil voor de deur of moeten we een bedrijfsauto ophalen op uw bedrijventerrein? Of staat de auto stil langs A15, A27, A58 of A59? Laat ons een bod op de kapotte auto doen en we komen hem snel weghalen.

Ontvang direct een gratis en vrijblijvende taxatie!

Koper auto met schade/occasion in Breda zoeken

Bent u van plan zelf de auto naar de sloop in Breda te brengen? Of wilde u de auto bij de garage laten staan? Omdat, tja… Wat moet je doen met een afgekeurde auto, nietwaar? Wie wil er nou een sloopauto kopen of een auto met schade kopen? Je kunt hem maar kwijt zijn en als het niet te veel kost, is het wel best. Zo denken veel mensen, omdat ze simpelweg niet weten dat ze dat oude voertuig nog best verkopen kunnen. Auto Inkoop Breda helpt daarbij met:

  • Gratis auto ophalen in Breda en omgeving.
  • Een reële vergoeding voor de kapotte auto in Breda. U kunt bij ons altijd informeren naar de scherpste aanbieding voor de defecte auto in Breda en regio.
  • Afmelding bij de Rijksdienst Wegverkeer (RDW) voor de verzekering en belasting.
  • Geen administratieve narigheid. U krijgt direct contant geld voor de auto Breda, bij de overdracht.

Vul direct ons contactformulier in of bel 06 20 66 32 35 om een prijsvoorstel voor het tweedehands voertuig te krijgen!

Kapotte auto verkopen regio Breda

Nieuwe auto’s of niet al te oude auto’s die nog prima rijden kunt u gemakkelijk zelf verkopen. Via autobedrijven of dealerbedrijven in Breda of u zet zelf de auto op de markt via de bekende verkoopsites. Maar hoe vindt u een inkoper voor een defecte auto, met gebreken die niet meer te herstellen zijn?

Ons mail adres is [email protected]

Verkoop sloopauto Breda​

Laten we vooral reëel zijn: tenzij het om een zeer speciaal model auto gaat, vindt u voor een totaal afgeschreven voertuig geen particuliere koper meer. Immers, als vervoermiddel is de auto waardeloos geworden. Er zijn verschillende varianten denkbaar:

  • Een sloopauto Breda: de dagwaarde van de auto is lager dan de reparatiekosten die gemaakt moeten worden om mankementen te herstellen.
  • Afgeschreven auto Breda: u heeft in het recente verleden zo veel kosten aan de auto gehad dat zijn tijd voorbij is. Tijd voor een nieuwe(re) auto met minder kilometers op de teller.
  • Schadeauto Breda: in de meeste gevallen is een ongeluk de oorzaak van een total loss verklaring of onherstelbaar grote blikschade. Veel voorkomende schadegevallen zijn verder brandschade, stormschade of waterschade.
  • Afgekeurde auto Breda: geen geldige APK op de auto meer. In feite gaat dit ook om een sloopauto. Dure reparaties als vervangen remmen, koppeling, versnellingsbak, revisie motor of automaat, nieuwe dempers, distributie of koppakking uitvoeren kosten immers te veel geld. Dat is de auto niet waard.

U hoeft er echter geen geld op toe te leggen door zelf vervoer naar de autosloop te regelen of de auto achter te laten bij uw garagebedrijf. Wij zijn opkoper van sloopauto’s, schadeauto’s en auto’s met gebreken in Breda. Wij regelen het auto transport gratis en bieden een vergoeding voor tweedehands auto’s als deze.

Sloopauto gezocht, schade auto gezocht, kapotte auto gezocht Breda

Er zitten geen addertjes onder het gras bij de verkoop van een auto met gebreken. Het voertuig is niet meer bruikbaar, dus er valt niets meer aan te verliezen. Alleen een beetje te winnen. De rest waarde van een kapotte auto zit in de materialen en losse onderdelen. Auto Inkoop BV zet in op optimaal hergebruik van auto onderdelen en materialen. Op basis van de waarde daarvan kunnen we u een vergoeding bieden voor de sloopauto in Breda, inclusief gratis vervoer.

Auto snel verkopen Breda

Wilt u direct een bod op een auto ontvangen? Neem dan telefonisch contact met ons op of vul het contactformulier in op deze site. Geef de gegevens van het oude of defecte voertuig aan ons door; als we kenteken, bouwjaar, merk, type en kenmerken kennen, kunnen we meteen een voorstel voor een vergoeding voor de auto doen. Bij zichtbare schade krijgen we daarvan graag een beeld; stuur ons dan ook de foto’s toe.

Bod ontvangen op auto Breda

Als u akkoord bent met de geboden sloopauto vergoeding zorgen wij ervoor dat de verkoop zo snel mogelijk wordt afgehandeld. U geeft aan waar en wanneer wij de schadeauto ophalen in Breda (omgeving) en de afspraak wordt vastgelegd. Onze chauffeur betaalt het afgesproken geldbedrag cash uit en u krijgt een vrijwaringsbewijs voor het beëindigen van de autoverzekering. Het afmelden van een auto voor de belasting doen wij. U hoeft zich dus nergens druk om te maken bij autoverkoop bij Auto Inkoop BV. Bel snel voor een bod!