Auto inkoop Den Bosch

Als u een APK afgekeurde auto heeft, of een tweedehands auto waar u niets meer mee kunt doen, neemt u dan contact op met auto inkoop Den Bosch. Wij hebben namelijk altijd interesse in tweedehands voertuigen. Wij bieden u dan een eerlijke vergoeding voor auto’s tussen bouwjaar 2000 en 2008 van elk merk en type. Ook zijn wij voor de export op zoek naar auto’s met airco waarbij ook de APK al verlopen mag zijn. Wilt u meer weten over onze service en onze mogelijkheden? Vraagt u dan nu geheel vrijblijvend advies aan. Ook kunnen wij de auto direct taxeren en weet u direct waar dat u aan toe bent bij auto inkoop Den Bosch. U kunt ons telefonisch bereiken, maar ook via het contactformulier.

Den Bosch en omgeving

Den Bosch is een plaats in Noord-Brabant met ongeveer 107.900 inwoners. Wij zijn in Den Bosch en in de omgeving actief om auto’s in te kopen en u kunt bij ons de auto ook aanbieden. Wij nemen uw APK afgekeurde auto graag van u over. Ook in de plaatsen Rosmalen, Vlijmen en Hintham zijn wij actief om uw auto op te halen.

U kunt ons iedere dag van de week bereiken tot 22.00 uur. Wij staan voor u klaar om regionaal auto’s in te kopen en thuis op te halen. Laat het ons daarom weten wanneer u vandaag nog uw particuliere of bedrijfsauto wilt verkopen. Wij ontvangen dan graag de volgende informatie van u:

  • Het kenteken, de kilometerstand, het bouwjaar en het merk en type.
  • Daarnaast willen wij graag de brandstofsoort en vraagprijs van de auto weten.
  • Stuurt u dan ook meteen duidelijke foto’s van de auto incl. eventuele schade of mankementen.
  • Naam, adres en telefoonnummer waarop we u kunnen bereiken.

Ontvang direct een gratis en vrijblijvende taxatie!

Auto inkoop ’s-Hertogenbosch

Ja, de oude auto laten ophalen in ’s-Hertogenbosch kan natuurlijk ook. Het is tenslotte de officiële naam van de stad, maar wij houden het verder toch bij Den Bosch, als meest gangbare aanduiding. Mogelijk switchen we een weekje in het jaar nog wel naar auto inkoop Oeteldonk, maar carnavalswagens ophalen komt maar weinig voor… Onze service heeft gemeentegrenzen overstijgende dekking. Ook voor auto inkoop in Bokhoven, Deuteren, Dieskant, Empel, Engelen, Gewande, Heeseind, Hintham, Kruisstraat, Maliskamp, Meerwijk, Nuland, Orthen, Oud-Empel, Rosmalen en Vinkel kunt u bij ons terecht. Bent u in de omgeving Den Bosch gestrand langs de A59, A2 of N279? Geef dan door waar we de auto in kwestie vinden en we komen naar u toe.

Oude auto verkopen Den Bosch

Wat we u te bieden hebben bij de verkoop van een kapotte auto verkopen in Den Bosch (afgekeurde auto, oude auto, total loss auto, schadeauto of sloopauto; het valt allemaal onder dezelfde noemer) is een snelle en complete service:

  • Garantie aankoop auto Den Bosch
  • Snel laten ophalen auto Den Bosch
  • Goede vergoeding oude auto
  • Direct afhandelen verkoop afgekeurde auto

Uw winst daarin: een auto in goede staat verkopen is relatief eenvoudig. Simpelweg omdat daar geïnteresseerden voor zijn. Een afgeschreven auto verkopen is een stuk lastiger. Als de auto zware schade heeft of u een afgekeurde auto verkopen wilt staan de kopers uiteraard niet meer in de rij voor het voertuig. Toch moet u ervan af. Verzekering en belasting lopen door en de voor u waardeloze wagen staat in de weg op de oprit.

Snelle verkoop gebruikte auto Den Bosch

Heeft u er zelf tijd voor om te leuren met de oude auto? Om te onderhandelen over de prijs, om afwachten of de koper de afspraken nakomt? Prima als dat zo is natuurlijk. Wij ervaren over het algemeen echter dat mensen hun afgekeurde auto zo snel mogelijk verkopen willen en om de tijd en energie te steken in belangrijker zaken. Tijd is tenslotte geld. Bij Auto Inkoop Den Bosch bent u de auto met gebreken gegarandeerd en meteen kwijt. In één afspraak wordt de koop gesloten.

Kapotte auto Den Bosch verkopen

De vraag is: wat mankeert de auto? Motor kapot? Remmen versleten? Versnellingsbak kapot? Zware blikschade, waterschade, brandschade? Of is het een auto met hoge kilometerstand die u te koop hebt staan in de regio Den Bosch? Laat het ons weten, telefonisch of via het contactformulier op deze website. Op basis van die informatie en de gegevens van de auto (merk, bouwjaar, etc.) doen we een voorstel voor een vergoeding voor de auto. In vrijwel alle gevallen kunnen we een bod op de oude auto doen. Wij verzorgen het transport van sloopauto’s in Den Bosch en dragen erna zorg voor dat het voertuig op duurzame wijze wordt ‘verwerkt’. Dat gebeurt volgens de richtlijnen van Auto Recycling Nederland bij een RDW-erkende sloperij.

Vergoeding sloopauto verkoop Den Bosch

Dankzij optimale voertuig recycling kunnen we een maximale vergoeding bieden voor de auto die als vervoermiddel geen waarde meer heeft. Hergebruik van onderdelen en recycling van materialen vertegenwoordigen nog enige waarde die aan u wordt vergoed. Bovendien is onze sloopauto ophaalservice in Den Bosch gratis. Bel ons nu en ontvang direct een bod!

Oude auto laten ophalen Den Bosch

Als we akkoord zijn met de vergoeding maken we meteen een afspraak voor het ophalen van de afgekeurde auto. U laat ons weten waar de afgeschreven auto in Den Bosch of regio ’s-Hertogenbosch staat en wanneer het u het beste uitkomt om hem te laten ophalen of wegslepen. U hoeft daar verder niets voor te regelen. Wij verzorgen het gratis schadeauto vervoer. Als wij de auto op transport zetten, ontvangt u van ons meteen de afgesproken vergoeding (cash of op rekening gestort, wat u wenst) en het document om de sloopauto te vrijwaren. Daarmee bent u in één keer volledig geholpen. Nog vragen of wilt u graag een afspraak maken voor een auto overdracht in Den Bosch? Neem dan contact met ons op!

Als de gegevens bij ons binnen zijn, brengen wij een bod uit. Als u akkoord gaat met het bod, dan kopt auto inkoop Den Bosch de auto graag snel bij u ophalen.

Ons mail adres is [email protected]