Tweedehands auto opkopers

Tweedehands auto opkopers: auto met of zonder schade verkopen


Tweedehands auto opkopers gezocht? Wij kopen uw gebruikte auto, met of zonder schade. Wilt u een afgekeurde auto verkopen of gaat het om een auto met schade die nog gerepareerd kan worden? Als de reparatiekosten u te hoog oplopen kunnen wij de auto van u kopen. En is er verder weinig aan de hand met de auto? Ook dan bieden we u graag een eerlijke prijs voor de gebruikte auto.

We zijn uw auto opkoper van oude auto’s, in verschillende situaties. U kunt uw auto verkopen aan een garage. We bieden een eerlijke prijs en zorgen zelf voor de reparatie, als dat nodig is. We herstellen bijvoorbeeld een kapotte motor of een kapotte versnellingsbak, zaken waarvoor u anders naar een garage zou moeten.Lukt het niet meer om uw auto te verkopen aan particulieren en wil uw eigen garage de auto ook niet overnemen? Geen zorgen, wij kunnen u vaak nog een goed aanbod doen. Zelfs bij (veel) economische schade kan een schadevoertuig nog een interessant bedrag opleveren. Wij zorgen ervoor dat we de auto herstellen, zodat we die weer kunnen verkopen. Dankzij die potentiële waarde kunnen we u een goed bod doen als tweedehands auto opkopers.

Auto met mankementen verkopen

Auto opkoper van oude auto’s: vanaf bouwjaar 2004

Veel van de oude auto’s die we opkopen kunnen we in Nederland weer verkopen, eventueel na een reparatie. Een ander deel van de auto’s kunnen we verkopen als exportauto, omdat daar in het buitenland nog wel vraag naar is. Er bestaan wat dat betreft verschillende mogelijkheden voor uw auto. Wij behoren tot de auto inkoop bedrijven die u een eerlijke prijs bieden. U bent er snel vanaf, terwijl wij ervoor zorgen dat we het bedrag dat we aan u uitbetalen weer terugverdienen.

Uiteraard gelden er wel een paar voorwaarden, als we de auto van u kopen. We kopen bijvoorbeeld alleen tweedehands auto’s van bouwjaar 2004 en nieuwer. Daarmee voorkomen we dat het gaat om echt oude auto’s, waarvan de waarde over het algemeen heel klein is. Auto’s gebouwd sinds 2004 vertegenwoordigen vaak nog behoorlijk wat waarde, waardoor we u daar een mooi bedrag voor kunnen bieden.

Het is niet nodig om met de auto langs te komen, omdat dit vaak niet mogelijk is als de auto schade heeft opgelopen. In plaats daarvan kunnen we u als tweedehands auto opkopers gewoon telefonisch te woord staat. We kunnen u als opkoper van oude auto’s aangeven wat we voor de auto kunnen betalen. En dat bedrag zal vaak hoger zijn dan bij andere auto inkoop bedrijven. Wij hebben de expertise, de ervaring en het voordeel van een groot aantal ingekochte auto’s. De marge per auto kan kleiner zijn, waardoor we u een eerlijk bod kunnen doen.

Ontvang direct een gratis en vrijblijvende taxatie!

Eerlijke prijs voor uw tweedehands auto

We bieden een eerlijke prijs voor uw tweedehands auto, ook als die schade heeft of zelfs helemaal niet meer rijdt. Houd er wel rekening mee dat de waarde daardoor lager kan zijn dan als de auto nog in goede staat zou verkeren.

We kunnen u telefonisch een bod doen als auto inkoper van oude auto’s, waardoor het niet nodig is om daarmee te gaan rijden en bij ons langs te komen. Accepteert u het aanbod dat we u kunnen doen? We hebben een eigen ophaaldienst, waar u 24/7 een afspraak mee kunt maken. We komen de auto bij u ophalen en berekenen daarvoor geen kosten. We komen de auto op het afgesproken tijdstip op de afgesproken locatie bij u ophalen, waarna wij zorgen voor de juiste administratieve afhandeling.

Auto inkoop bedrijf: met RDW-vrijwaring

We beschikken als auto inkoop bedrijf over de mogelijkheid om de auto bij het RDW af te melden. Dat is belangrijk, omdat de auto vanaf dat moment niet meer op uw naam staat. We nemen de auto van u over en zorgen ervoor dat u daar verder geen verplichtingen meer voor heeft. We doen de afmelding bij het RDW en zorgen er daarmee indirect ook voor dat u geen wegenbelasting meer verschuldigd bent voor de auto.

Het RDW-vrijwaringsbewijs kunt u meteen meenemen, zodat u bewijs in handen heeft dat de auto niet meer op uw naam staat. Het afgesproken bedrag kunnen we cash aan u uitbetalen, of direct overmaken naar uw rekening. Op die manier zorgen we er als tweedehands auto opkopers voor dat u snel geld in handen heeft voor de auto die anders maar bij u op de stoep staat. Een auto voor de deur die niet meer rijdt of waar u geen gebruik meer van wilt maken. Wij komen de auto bij u ophalen, betalen het afgesproken bedrag en zorgen voor het vervoer naar onze garage.

Benieuwd wat we als auto opkoper van oude auto’s kunnen bieden voor de occasion die u heeft staan? We kunnen telefonisch een bod uitbrengen, als u ons de auto goed kunt beschrijven. Beschrijf zowel de auto als eventuele schade en kapotte onderdelen, zodat we daar rekening mee kunnen houden bij het uitbrengen van een bod.

Direct weten waar u aan toe bent, zonder verdere verplichting? Neem telefonisch contact met ons op of vul het online formulier in. Aan de hand van de belangrijkste gegevens doen we u zo snel mogelijk een eerlijk bod voor de auto die u wilt laten opkopen.