Schade auto opkopen

Bent u op zoek naar een veilig en betrouwbaar bedrijf dat schade auto opkopen doet? Wij komen de auto geheel gratis ophalen en u hoeft zich verder nergens druk om te maken. Wij hebben een 24/7 ophaaldienst die u altijd, zelfs op lastige tijdstippen, komt helpen. Schroom niet en benader ons. Wij beoordelen uw auto op het moment dat wij hem op komen halen. Binnen 24 uur weet u al wanneer wij hem op komen halen. Wij zijn dus snel in het schade auto opkopen. Wij vinden snel ophalen belangrijk omdat u dan niet langer aan de kosten vastzit. Voorafgaand aan de afspraak, spreken wij een bedrag met u af. Dit bedrag kan alleen afwijken als er schade is die niet gemeld is. Het is belangrijk om alle schade aan ons te melden zodat u precies weet waar u aan toe bent. Wij betalen op het moment van ophalen! Wilt u het contant of op rekening? Voor ons maakt dit niet uit. Over het transport hoeft u zich geen zorgen te maken. Dat regelen wij!

Schade auto opkopen met grote schade

Wist u dat wij alle auto’s met schade uit het bouwjaar 2000 of jonger komen ophalen? Heeft u schade omdat u een aanrijding gehad heeft? Of is de motor in elkaar gelopen en start hij de auto niet meer? Of heeft u meerdere onderdelen die niet meer werken? Het maakt voor ons allemaal niet uit! Wij komen de auto altijd ophalen! Het bod dat wij uitbrengen is gebaseerd op de staat van de auto. Zelfs als de auto total loss verklaard is bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zijn het adres voor schade auto opkopen! Bent u benieuwd naar het bod dat wij op uw auto uitbrengen? Neem vrijblijvend contact op met schade auto opkopen en wij laten binnen 24 uur weten hoeveel uw auto nog waard is!

Ontvang direct een gratis en vrijblijvende taxatie!

Schade auto opkopen bij Auto Inkoop BV

Heeft u thuis nog een auto staan waar u graag vanaf wilt? Bij ons bent u aan het juiste adres als u een eerlijk bod voor uw auto wilt krijgen. Wij zitten al jaren in het vak en weten precies waar wij op moeten letten. Wij nemen de schade mee en maken een taxatierapport voor u! Wist u dat uw auto nog goed kan zijn voor de recycling? U kunt de onderdelen niet meer gebruiken maar een andere auto misschien wel. Daarbij zijn ze in andere landen ook erg blij met uw auto. Mede door deze gebruikers kunnen wij een eerlijk en betrouwbaar bod uitbrengen voor schade auto opkopen.