Schade auto inkoop

Bent u op zoek naar schade auto inkoop? Wij kopen alle auto’s op! Het maakt voor ons niet uit of de auto kleine schade heeft of niet meer start of misschien zelfs total loss verklaard is. Wij halen uw auto op en zorgen ervoor dat u geen kosten meer heeft. Wij gebruiken uw auto om onderdelen te recyclen of voor export naar het buitenland. Voor ons heeft een auto met schade nog grote waarde en daarom kunnen wij een eerlijke prijs voor uw auto bieden. Wij garanderen u dat het zeker de moeite waard is om contact met ons op te nemen. Het bod dat wij geven is gebaseerd op de schade en de conditie van de auto. Dit verwerken wij in een taxatierapport en deze ontvangt u al binnen 24 uur. Zo weet u precies waar u aan toe bent met onze schade auto inkoop.

Schade auto inkoop wat levert het op?

Heeft u een bedrijf voor schade auto inkoop nodig? Wij bieden u niet alleen een eerlijke prijs maar wij zorgen ook voor een RDW vrijwaringsbewijs. Dit geeft u rust omdat u niets meer zelf hoeft te regelen. Wij nemen deze taken geheel gratis van u over. Wij zijn dagelijks bezig met auto’s en voor ons is dit een makkelijke klus. Het enige waar u zich druk om hoeft te maken is waar u het geld nu aan uitgeeft als uw auto weg is. Op het moment dat wij de auto op komen halen krijgt u van ons het RDW vrijwaringsbewijs. Dit bewijs is enorm belangrijk want vanaf dat moment staat de auto niet meer op uw naam en zijn de kosten definitief gestopt. Op het moment van ophalen betalen wij uit. U kunt ervoor kiezen om het geld contact te krijgen of op de rekening. Zowel het ophalen als alle risico’s onderweg zijn kosteloos. Wij nemen de kosten allemaal voor onze rekening als er iets mocht gebeuren. U ontvangt echt alleen maar geld van ons u hoeft verder niets te betalen voor onze service!

Ontvang direct een gratis en vrijblijvende taxatie!

Over Auto Inkoop BV

Wilt u graag meer informatie ontvangen over de diensten die wij u kunnen aanbieden? U kunt vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij geven u direct informatie zodat de schade auto inkoop snel geregeld kan worden. Zo weet u binnen 24 uur wat de auto waard en wanneer wij de auto op kunnen halen. Wij doen u altijd een eerlijk bod waar u geen nee tegen kunt zeggen. Wilt u graag een vrijblijvende taxatie ontvangen? U kunt dit via de website aanvragen of telefonisch contact met ons opnemen.