Auto met defecte motor verkopen

Een auto met defecte motor verkopen is lastig want wie wil er nu een auto met een defecte motor kopen? Daar moet u voor bij Auto Inkoop BV zijn. Auto met defecte motor verkopen kan bij ons! Het maakt bij ons niet uit of de auto grote of kleine schade heeft. Wij komen de auto altijd ophalen. Wij hebben verschillende experts in dienst die naar de schade kijken en een eerlijk bod uitbrengen. Soms is de auto met defecte motor verkopen al total loss verklaard. Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres. Total loss houdt in dat de schade hoger is dan dat de auto waard is. De leeftijd van de auto speelt daarbij een rol. Wij komen alleen auto’s ophalen uit het jaar 2000 of jonger. Is de auto ouder? Dan komen wij deze alleen ophalen als de auto rijp is voor de sloop.

Auto met defecte motor verkopen bij Auto Inkoop BV

Heeft u een personenauto of een bedrijfsauto met schade? Wij komen in beide gevallen de auto ophalen. Heeft u een auto met een defecte motor en is het de reparatie niet meer waard? Wacht dan niet langer en benader ons. Auto Inkoop BV is dé specialist voor auto met defecte motor verkopen. Wij zitten al jaren in het vak en doen niet anders dan auto’s met schade inkopen. U kunt ons met een gerust hart uw schadeauto verkopen. Op het moment van ophalen betalen wij u direct het afgesproken bedrag uit. U kunt hierbij kiezen of u dit geld contant of op uw rekening wilt ontvangen. Vanzelfsprekend ontvangt u daarbij geheel gratis het officiële RDW vrijwaringsbewijs en zijn er geen kosten verbonden aan het ophalen van de auto.

Ontvang direct een gratis en vrijblijvende taxatie!

Kosten door auto met defecte motor verkopen

U kunt er altijd voor zorgen dat de auto die wij komen ophalen geschorst wordt. Zo bent u eerder van de kosten af en kunt u met een gerust hart verder gaan kijken naar een auto. De kosten voor een auto die niet rijdt lopen vaak hoog op. Zo blijven de wegenbelasting en de verzekering doorlopen terwijl u niet in de auto rijdt. Dit is natuurlijk zonde van het geld en daarom komen wij de auto snel ophalen. Om een eerlijk bod te kunnen doen kunnen onze schade-experts contact met u opnemen. Soms zijn de foto’s niet helemaal duidelijk en willen wij u een aantal vragen stellen. Bent u benieuwd wat wij met auto met defecte motor verkopen voor u kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op.