Schade auto verkopen?

Heeft u een auto met schade staan en bent u op zoek naar schade auto verkopen? Wij zorgen ervoor dat u vandaag nog weet of u de auto aan ons kunt verkopen. Daarbij bieden wij een eerlijke prijs voor uw auto. Wij zien mogelijkheden in een auto met schade. Wij hebben zelf een schade team die de schade van uw auto gaat aanpakken. Daarbij gaan veel schade auto verkopen naar het buitenland. Daar worden vaak minder hoge eisen gesteld en kunnen chauffeurs door middel van uw schade auto weer de weg op. Door deze export kunnen wij u een eerlijke prijs bieden voor uw schade auto verkopen.

Schade auto verkopen via Auto Inkoop BV

Wilt u een schade auto verkopen? Een auto kunt u lang laten staan maar de kosten lopen wel allemaal door. Om hier een eind aan te maken komen wij de auto snel ophalen. Wij regelen binnen 24 uur wanneer wij de auto bij u thuis komen halen. Binnen deze 24 uur geven wij ook een vrijblijvende taxatie zodat u niet voor verrassingen komt te staan. Wij vragen u foto’s op te sturen van de schade zodat wij deze goed in beeld hebben. De schade nemen wij mee in het taxatie rapport zodat niet alleen u weet waar u aan toe bent, maar wij ook! Wij komen de auto netjes bij u ophalen en betalen u het bedrag cash uit. Wilt u het geld liever op de rekening ontvangen? Dan maken wij het ter plaatse over naar uw rekening. Wij zijn een veilig en betrouwbaar bedrijf dat ook de RDW vrijwaring regelt voor u. U hoeft enkel alleen maar de autosleutels af te geven en de rest regelen wij.

Ontvang direct een gratis en vrijblijvende taxatie!

Schade auto verkopen met RDW vrijwaring

Het RDW vrijwaringsbewijs is een belangrijk document. Op het moment dat wij u het RDW vrijwaringsbewijs afgeven staat de auto niet meer op uw naam. Dit betekent ook de verzekering direct stopt! U hoeft vanaf dat moment geen autoverzekering meer te betalen en u bent niet langer wegenbelasting verschuldigd. Op het moment dat wij de auto op komen halen bent u van alle kosten af. Schade auto verkopen kan ook als de auto total loss is. Het maakt voor ons niet uit of de auto kleine schade heeft of een kapotte motor heeft en daarom niet meer start. Het kan ook zijn dat er schade is die niet meer te repareren is of te kostbaar is om te laten repareren. U bent bij Auto Inkoop BV aan het juiste adres!