Veilig, betrouwbaar en RDW vrijwaring!

Google-Logo
5,0
5/5
RDW Erkend logo
NAP logo

Auto verkopen aan sloop

Bent u op zoek naar auto verkopen aan sloop? Wij halen uw auto gratis op en geven u een eerlijke prijs voor uw auto. Auto Inkoop BV beperkt zich niet alleen tot inkoop van particuliere schadeauto’s, maar wij kopen ook kapotte bedrijfswagens, defecte bestelwagens en sloopauto’s in. Naast het opkopen van tweedehands auto’s, afgekeurde auto’s, afgeschreven auto’s en sloopauto’s verzorgen wij daarbij ook de bijbehorende ophaalservice. Wij werken snel, gratis en onze medewerkers zijn aardig, deskundig en betrouwbaar. Wilt u nog meer weten over auto verkopen aan sloop? Neem vrijblijvend contact met ons op.

De mogelijkheden auto verkopen aan sloop

Het is gemakkelijk om uw auto bij ons aan te melden voor auto verkopen aan sloop. Om te beginnen kunt u contact met ons opnemen om uw auto aan te melden bij ons. Dit kan zowel via de telefoon als via de e-mail. U krijgt een specialist te spreken die u graag vertelt over de vervolgstappen, die gaan over de controle van uw voertuig. Om wat voor een voertuig gaat het en welke schade heeft de auto? Daarna spreken wij met u een dag en tijdstip af om de auto op te komen halen. De laatste stap is de auto daadwerkelijk ophalen en de betaling regelen. De betaling vindt plaats op het moment dat wij de auto ophalen. Dit kan zowel contant als op uw rekening gestort worden. Wij regelen alles voor u als u uw auto verkopen aan sloop wilt.

Ontvang direct een gratis en vrijblijvende taxatie!

Ervaringen over auto verkopen aan sloop

Wij geven u een eerlijk bedrag voor uw auto. Binnen 24 uur regelen wij dat auto verkopen aan sloop geregeld is. Wij streven er zelfs naar om binnen 24 uur uw auto opgehaald te hebben. Zo blijft u niet langer dan nodig met een auto zitten die veel kosten maakt. Tijdens het maken van de afspraak laten wij u via de mail weten wie er precies langskomt. Zo staat er nooit een vreemde naam voor de deur. Bij ons moet iedereen zich ook legitimeren om de betrouwbaarheid te waarborgen. Het contact tussen u en onze medewerker is belangrijk, want het gaat vaak over een behoorlijk bedrag en u wilt zeker weten dat de auto goed opgehaald wordt.

Over Auto Inkoop BV

Bij ons kunt u ieder merk auto inleveren. Of het nu over particuliere auto’s gaat, bedrijfsauto’s of bestelauto’s. U kunt elke auto verkopen aan de sloop! Het enige dat u hoeft te doen is contact met ons op te nemen. Wij regelen verder alles voor u.

Voordelen
  • Telefonische uw sloopauto verkopen
  • Aanmelden kan tussen 9:00 en 22:00
  • Of gebruik het auto verkoop formulier
  • U krijgt direct contant geld in handen!
  • Veilig, betrouwbaar en RDW vrijwaring!
Sloopauto mogelijkheden