Auto opkopen, voor alle tweedehands voertuigen

Zoekt u een bedrijf dat uw auto opkopen wil en waar u op kunt vertrouwen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Vanaf het bouwjaar 2000 of jonger kopen wij alle auto’s op. Wij zijn een 100% betrouwbaar Auto Inkoop bedrijf en u ontvangt een eerlijke prijs als wij uw auto opkopen. Of het nu gaat om een sloopauto, schadeauto of occasion, wij nemen u alle zaken uit handen. Wij regelen alles en u krijgt direct contant geld in handen. Wij staan in elke situatie voor u klaar als u uw auto snel van de hand wil doen. Soms loopt het laten repareren van schade behoorlijk in de papieren en overweegt u om uw auto niet meer te laten keuren omdat uw oude auto het niet meer waard is. Als zelfs de particuliere verkoop van uw auto geen optie is dan kunt u uw auto zonder APK aan ons verkopen.

Personen en bedrijfsauto opkopen

Als u vandaag nog u particuliere of bedrijfsauto wilt verkopen dan willen van u graag van u per mail:

  • Kenteken, kilometerstand, bouwjaar, merk en type, brandstofsoort, en vraagprijs.
  • Duidelijke foto’s van de auto incl. eventuele schade of mankementen.
  • Naam, adres en telefoonnummer waarop we u kunnen bereiken.

Na ontvangst van uw e-mail met foto’s en informatie doen wij u zo snel mogelijk een vrijblijvend bod, en is het aan u of u het bod accepteert.

Ons mail adres is [email protected]

U kunt ook het formulier gebruiken om uw auto in te laten kopen.

Ontvang direct een gratis en vrijblijvende taxatie!

Auto opkopen: voor alle auto's!

Zoekt u een bedrijf dat uw auto opkopen kan? Auto opkopen met schade of een defecte motoro heeft? Bent u op zoek naar een veilig en betrouwbaar bedrijf als auto opkoper? Heeft u al op verschillende manieren uw auto willen verkopen maar lukt dit niet? Wij kunnen binnen twee weken uw auto al ophalen. Heeft u een Mercedes, Volkswagen of Mazda waar u vanaf wilt? Geen probleem! Wij nemen alle merken auto’s in. Wilt u altijd de beste prijs voor uw auto ontvangen? Neem dan snel contact met ons op en uw auto is snel weg. Wij zijn 7 dagen in de week en 24 uur per dag bereikbaar voor al uw vragen. Hoe sneller de auto weg is hoe minder zorgen u heeft over de doorlopende kosten van uw voertuig. Wij melden bij het ophalen van de auto het voertuig voor u af bij het RDW en u krijgt ter plaatse het gratis vrijwaringsbewijs van ons.

Auto opkopen binnen een dag geregeld!

U weet net als ons dat wij met de AVG-wet te maken hebben. U hoeft bij ons niet bang te zijn dat uw gegevens verspreid worden. Wij gebruiken uw gegevens alleen voor het ophalen van de auto en daarna worden uw gegevens uit ons systeem verwijderd. Zo bent u ervan verzekerd dat wij op een veilige manier uw gegevens gebruiken. Bent u benieuwd hoelang het duurt voordat de auto opgehaald wordt? Op het moment dat u contact met ons opneemt, weet u binnen 24 uur wat uw auto waard is. Op het moment dat u van ons het taxatierapport ontvangt, spreken wij gelijk een dag af om de auto op te komen halen.